Μουσικό Μνημόσυνο στον Νίκο Παπάζογλου

Τρίτη 17 Απριλίου στις 15:00 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το ουζερί Μπαζαγιάζι προσφέρει το χώρο του και κερνάει το αλκοόλ (τσίπουρο-κρασί-ρακή), στο απομεσήμερο τιμής και μνήμης στο Νίκο Παπάζογλου, την Τρίτη 17 του Απρίλη.Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με το κύρος του Thes.gr Φίλες, φίλοι, συγγενείς, συνεργἀτες και λάτρεις της […]

Τρίτη 17 Απριλίου στις 15:00

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το ουζερί Μπαζαγιάζι προσφέρει το χώρο του και κερνάει το αλκοόλ (τσίπουρο-κρασί-ρακή), στο απομεσήμερο τιμής και μνήμης στο Νίκο Παπάζογλου, την Τρίτη 17 του Απρίλη.

Φίλες, φίλοι, συγγενείς, συνεργἀτες και λάτρεις της μουσικής του προσωπικότητας, συγκεντρωνόμαστε για έβδομη συνεχή χρονιά, στην στοά Μοδιάνο, για να τιμήσουμε τη μνήμη του, τραγουδώντας τα αξέχαστα τραγούδια του.

Μνημονευουμε τον αγνό, σοβαρό, χαρισματικό συμπολίτη μας με το «κόκκινο φουλάρι» που , “κρατάει τον λαιμό μου ζεστό για το τραγούδι”….

Όσοι μουσικοί νοιώθετε την ανάγκη να εκφραστείτε διαμέσου των τραγουδιών του, κοπιάστε με το όργανο σας στην παρέα μας, να παίξουμε μουσικές που έγραψε, τραγούδησε και μας τις άφησε πολύτιμη παρακαταθήκη…

Τρίτη 17 του Απρίλη, στις 3 το μεσημέρι στο ουζερί Μπαζαγιάζι.