Μυλόπουλος: «Πρωτοπόρο Φεστιβάλ Πολιτισμού, που ρίχνει γέφυρες μεταξύ των νεολαιών των διαφόρων χωρών της νοτιοανατολικής Ευρώπης» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΜΜΘ μιλάει για το 2ο #SKG Bridges Festival

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΜΜΘ μιλάει για το 2ο #SKG Bridges Festival

Ο Νικήτας Μυλόπουλος, πρόεδρος του Δ.Σ. του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης μιλάει για το 2ο #SKG Bridges Festival, την κορυφαία διοργάνωση τέχνης και πολιτισμού που θα διεξαχθεί από τις 8 έως και τις 12 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Μυλόπουλος παράλληλα αναφέρεται και στο ρόλο του ΜΜΘ, στο πρωτοπόρο, όπως χαρακτήρισε, Φεστιβάλ Πολιτισμού.

«Το δεύτερο σημαίνει πως αυτό είναι το πρώτο βήμα ώστε να γίνει αυτό το Φεστιβάλ θεσμός. Είναι ένα πολύ πρωτοποριακό και καινοτόμο φεστιβάλ, που ρίχνει γέφυρες μεταξύ των νεολαιών των διαφόρων χωρών της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης
Η εστίαση στην Θεσσαλονίκη έβαλε λουκέτο (ΦΩΤΟ)

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης συμμετέχει με πολύ μεγάλη χαρά!

Πέρυσι είχαμε μία συμμετοχή με αρκετές παραγωγές, φέτος, έχουμε μία πιο κομβική και αναβαθμισμένη συμμετοχή καθώς έχουμε χρεωθεί τη γενική διαχείριση, οικονομική και διοικητική όλου του Φεστιβάλ.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί εδώ στο Μέγαρο, σε συνέντευξη Τύπου στις 3 Μαΐου, οπότε ξεκινάμε αυτό το πολύ ενδιαφέρον και πρωτοπόρο, όπως είπα φεστιβάλ πολιτισμού, για την ανανέωση την πολιτισμική της πόλης».

Πηγή: skgbridgesfestival.com