Ο δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης έβαλε τα… γιορτινά του

Αμπελοκήπων Μενεμένης

Αναψαν τα λαμπιόνια στα δέντρα και στους δρόμους

Σε μια δύσκολη χρονιά, τα φώτα από τα δέντρα και τους στολισμούς στους δρόμους για τα Χριστούγεννα μπορούν να δώσουν λίγη αισιοδοξία. Ο δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης από χθες το βράδυ έβαλε τα… γιορτινά του.

Μέχρι της 8 Ιανουαρίου 2021 οι κεντρικοί δρόμοι και τα δημοτικά κτήρια των Δημοτικών Κοινοτήτων Αμπελοκήπων και Μενεμένης, μετά τη δύση του ηλίου, φωτίζονται με πλούσιο φωτεινό διάκοσμο και φέρνουν το πνεύμα των ημερών πιο κοντά στους κάτοικους και τους επισκέπτες του Δήμου μας, ενώ τα δύο νέα Χριστουγεννιάτικα δέντρα που κοσμούν τις πλατείες Επταλόφου στους Αμπελόκηπους και Τσομπάνογλου στη Μενεμένη δίνουν μια νότα ακόμα πιο ζεστή και εορταστική.

Φέτος, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού, το άναμμα των Χριστουγεννιάτικών δένδρων στις Κοινότητες Αμπελοκήπων και Μενεμένης (Πλατεία Επταλόφου και Πλατεία Τσομπάνογλου αντίστοιχα) πραγματοποιήθηκε συμβολικά από το Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Λάζαρο Κυρίζογλου συνοδεία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλη Μανωλόπουλου χωρίς την παρουσία άλλων αιρετών και πολιτών.

Διαβάστε επίσης
Εκσυγχρονισμός των δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *