«Όχι στη βία κατά των γυναικών…»

Ειδική εκδήλωση του δήμου Νεάπολης-Συκεών στη Δ.Ε. Πεύκων Εκδήλωση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και αφύπνισης απέναντι στο φλέγον ζήτημα της βίας κατά των γυναικών πραγματοποιεί ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολίτικης & Παιδείας, την προσεχή Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017, στις 7 μ.μ., στο δημοτικό κατάστημα Πεύκων (Ειρήνης 19). Με την πεποίθηση ότι η ψυχολογική, σεξουαλική, […]

Ειδική εκδήλωση του δήμου Νεάπολης-Συκεών στη Δ.Ε. Πεύκων

Εκδήλωση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και αφύπνισης απέναντι στο φλέγον ζήτημα της βίας κατά των γυναικών πραγματοποιεί ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολίτικης & Παιδείας, την προσεχή Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017, στις 7 μ.μ., στο δημοτικό κατάστημα Πεύκων (Ειρήνης 19).

Με την πεποίθηση ότι η ψυχολογική, σεξουαλική, σωματική ή λεκτική βία κατά των γυναικών δεν αποτελεί ιδιωτική υπόθεση, αλλά ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών επιδιώκει να δυναμώσει ο προβληματισμός γύρω από το φαινόμενο, τις αιτίες και τους τρόπους αντιμετώπισής του, να μας απασχολήσει όλους και όλες.

Διαβάστε επίσης
Δήμος Παύλου Μελά: Εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας Κοινωνικών Δομών

Με το μήνυμα «Μίλα… Μη φοβάσαι!» δίνουμε δύναμη σε όλες εκείνες τις γυναίκες που υποφέρουν σιωπηλά να ξεπεράσουν το φόβο και να σπάσουν τη σιωπή τους και να απευθυνθούν στους αρμόδιους φορείς για να ζητήσουν στήριξη, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή στη βία.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η Αλεξάνδρα Ανδρέου (εισαγγελέας), η Ασημίνα Γκοντόλια (αστυνομικός), η Ρωξάνη Κοστατζίκη (δικηγόρος) και η Ανθή Αργυρούδη (ψυχολόγος).