Οι Αγιορείτικες Γραμμές συμμετέχουν στην 37η Εκθεση Τουρισμού Philoxenia με νέα εικόνα και αναβαθμισμένες υπηρεσίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγιορείτικες Γραμμές 37η Εκθεση Τουρισμού Philoxenia ΔΕΘ

Θα ενημερωθείτε για το νέο σκάφος τους την «Καλυψώ» και για το ξενοδοχείο Ayia Marina Suites

Στον απόηχο της πανδημίας και μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις, η ναυτική εταιρεία Αγιορείτικες Γραμμές, μέλος του RPT Tsanos Group of Companies, συμμετέχει δυναμικά και στη φετινή 37η Διεθνή Εκθεση Τουρισμού Philoxenia.

Η Εκθεση, που άνοιξε τις πύλες της χθες (18/11) στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, με τις Αγιορείτικες Γραμμές να σας επιφυλάσσουν και κάποιες μικρές εκπλήξεις στο Περίπτερο 13.

Μεταξύ αυτών, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για το νέο μέλος στο στόλο της εταιρείας, το σκάφος «Καλυψώ», καθώς και για το ξενοδοχείο Ayia Marina Suites στην Ουρανούπολη.

Αγιορείτικες Γραμμές 37η Εκθεση Τουρισμού Philoxenia ΔΕΘ

Συγκεκριμένα, οι Αγιορείτικες Γραμμές, που λειτούργησαν τα νέα σύγχρονα γραφεία της εταιρείας στην Ουρανούπολη, ενίσχυσαν μόλις πρόσφατα το στόλο τους με την «Καλυψώ», η οποία πραγματοποιεί, για άνδρες και γυναίκες, προσκυνήματα, περιηγήσεις και κρουαζιέρες στη θάλασσα του Αγίου Όρους.

Επιπλέον, ο Ομιλος διαθέτει στην Ουρανούπολη το ξενοδοχείο Ayia Marina Suites, το οποίο προσφέρεται για προσκυνηματικό τουρισμό αλλά και για διακοπές για οικογένειες.

Αγιορείτικες Γραμμές 37η Εκθεση Τουρισμού Philoxenia ΔΕΘ

Στην Εκθεση οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να ενημερωθούν και για όλους τους τομείς επιχειρηματικής δράσης του RPT Tsanos Group of Companies.

Πρόκειται για τους τομείς της Ναυτιλίας, της Ενέργειας, της Ακτοπλοΐας, των Ακινήτων, του Τουρισμού και του Περιβάλλοντος.

Ρηγίνος Τσάνος: «Η περίοδος της πανδημίας αποτέλεσε μια περίοδο ανασύνταξης και αναβάθμισης στόλου, υποδομών και υπηρεσιών»

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ρηγίνος Τσάνος, σε δηλώσεις του στάθηκε στην προσπάθειά τους τα τελευταία χρόνια, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισαν λόγω της πανδημίας: «Μέσα στο αρνητικό οικονομικό κλίμα των τελευταίων ετών, οι Αγιορείτικες Γραμμές κατάφεραν να κρατήσουν ανοικτή τη θαλάσσια πύλη που συνδέει το Άγιο Όρος με την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο».

Ο κ Ρηγίνος Τσάνος πρόσθεσε επίσης πως «η περίοδος της πανδημίας αποτέλεσε μια περίοδο ανασύνταξης και αναβάθμισης στόλου, υποδομών και υπηρεσιών. Καθημερινά, ακόμα και την περίοδο της πανδημίας, οι Αγιορείτικες Γραμμές διακινούν με ασφάλεια χιλιάδες προσκυνητές από και προς το Περιβόλι της Παναγίας, όπως επίσης οχήματα και εμπορεύματα».

Διαβάστε επίσης  Στις αρχές Νοεμβρίου το δικαστήριο του μοναχού που ξυλοκόπησε άλλο μοναχό στο Αγιο Ορος

Αγιορείτικες Γραμμές 37η Εκθεση Τουρισμού Philoxenia ΔΕΘ

Κατερίνα Σαρρή: «Η εταιρεία διακινεί 365 μέρες το χρόνο με ασφάλεια και σεβασμό χιλιάδες προσκυνητές στο Αγιο Ορος»

Η Κατερίνα Σαρρή, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Προβολής της εταιρείας, μίλησε στο Thes.gr, τονίζοντας: «Η εταιρεία με το σύγχρονο στόλο της συνδέει το Αγιο Ορος με την υπόλοιπη Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Η εταιρεία Αγιορείτικες Γραμμές διακινεί καθημερινά, 365 μέρες το χρόνο, χιλιάδες προσκυνητές, με ασφάλεια και σεβασμό προς το Αγιο Ορος καθώς επίσης και εμπορεύματα και οχήματα».

Παράλληλα, η κα Σαρρή δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά στο νέο τους απόκτημα: «Πρόσφατα ο στόλος των Αγιορείτικων Γραμμών απέκτησε ένα καινούριο ταχύπλοο σκάφος, το σκάφος «Καλυψώ», το οποίο πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια, από και προς το Αγιο Ορος. Δίνει τη δυνατότητα αυτό το σκάφος να πραγματοποιήσεις ένα περιηγητικό πλου για άνδρες και γυναίκες και να μπορέσουν να δουν από μία απόσταση 500 μέτρων το περιβόλι της Παναγίας».

Οσον αφορά το ξενοδοχείο, η Κατερίνα Σαρρή είπε: «Ο όμιλος στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαθέτει και το ξενοδοχείο Ayia Marina Suites, το οποίο είναι ένα boutique hotel, που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει διαμονή για προσκυνηματικό τουρισμό αλλά και για οικογένειες».

Αγιορείτικες Γραμμές 37η Εκθεση Τουρισμού Philoxenia ΔΕΘ

Extra Info

Ουρανούπολη
Τ: 30 23770 71149
www.agioreitikes-grammes.com