Οι «Αστρογειτονιές» του δήμου Θερμαϊκού συνεχίζονται…

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών Οι εκδηλώσεις των «Αστρογειτονιών» του Δήμου Θερμαϊκού συνεχίζονται, με αμείωτο το ενδιαφέρον των πολιτών, όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε στον αποχαιρετισμό του «γέρου χρόνου» 2017. Χθες, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Ν. Μηχανιώνας, εκδήλωση με Face Painting από το Γελ. Ν. Μηχανιώνας στις 17.00 μέχρι τις […]

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Οι εκδηλώσεις των «Αστρογειτονιών» του Δήμου Θερμαϊκού συνεχίζονται, με αμείωτο το ενδιαφέρον των πολιτών, όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε στον αποχαιρετισμό του «γέρου χρόνου» 2017.

Χθες, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Ν. Μηχανιώνας, εκδήλωση με Face Painting από το Γελ. Ν. Μηχανιώνας στις 17.00 μέχρι τις 18.00 και από τις 18.00 έως τις 18.30 εκδήλωση Christmas Zumba Kids από το Fitness Place.

Στη συνέχεια, στο Δημοτικό Θέατρο της Επανομής στις 19.00, η χορωδιακή συνάντηση «Μελωδίες με άρωμα γιορτών», συνέθεσε ένα εορταστικό κλίμα, με τη Δημοτική Χορωδία του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., τη Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Επανομής και τη Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Χλωμού Κέρκυρας «Θωμάς Παλαιολόγος» να συνεπαίρνουν τους παρευρισκόμενους.

Η βραδιά πλαισιώθηκε με ανταλλαγές δώρων, ενώ ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης έδωσε το παρόν, στηρίζοντας όπως πάντα τις εκδηλώσεις, που διοργανώνονται προς τέρψη των δημοτών και των επισκεπτών.

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία, με το τέλος του 2017 να είναι μια ανάσα μακριά, το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων συνεχίζεται. Έτσι, σήμερα, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, η Καψαλάκειος Πολιτιστική Στέγη στη Ν. Μηχανιώνα αναλαμβάνει να φιλοξενήσει το πρωί, 11.00-12.30, στο χώρο της τα «Ζυμαράκια», μια εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους, που θα διασκεδάσουν δημιουργώντας κατασκευές από ζυμάρι, ενώ το απόγευμα στις 18.00, πάλι στον ίδιο χώρο, οι «Αστρογειτονιές» μας πάνε σινεμά, έχοντας στο πρόγραμμα προβολή παιδικής χριστουγεννιάτικης ταινίας.

Διαβάστε επίσης
Κάλεσμα για ένα «FUNταστικό» απόγευμα στην χριστουγεννιάτικη Τούμπα

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 θα παρουσιαστούν Πρωτοχρονιάτικα Δρώμενα και Χορευτικά με τους συλλόγους: ΑΠΟΛΛΩΝ, Σύλ. Προσφ. Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας, ενώ στην Κεντρική Πλατεία της Ν. Μηχανιώνας, 17.00 – 21.00, το 3ο Σώμα Ναυτοπροσκόπων της Ν. Μηχανιώνας θα μας ψυχαγωγήσει με τα Πρωτοχρονιάτικα Προσκοπικά Παιχνίδια του και θα μας προσφέρει «Φιλανθρωπικό Τσάι» με ανταλλαγή τροφίμων.

Την ίδια μέρα στις 18.00, η παιδική σκηνή «Ονειροβάτες» του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής, τους «Καλικαντζαρομπελάδες».

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου και ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος «Παναγία Φανερωμένη» μας προσκαλεί σε ένα εορταστικό παραδοσιακό γλέντι στις 19.00 στην Κεντρική Πλατεία Ν. Μηχανιώνας, ενώ στις 20.30, στο αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ 2000, στην Περαία, θα γίνει Συναυλία από τη Φιλαρμονική του Δήμου Θερμαϊκού και τη Χορωδία ΚΑΠΗ της Περαίας.

Και έχουμε φτάσει αισίως στην 31η του Δεκέμβρη, Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με μουσικές να ξεχύνονται στους δρόμους της Περαίας από την Φιλαρμονική, ενώ στη Ν. Μηχανιώνα στις 15.00, το λιμάνι θα υποδεχθεί τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος θα καταφτάσει με πολλές εκπλήξεις για όλους, με παρόντες τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ν. Μηχανιώνας και τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Μηχανιώνας.

Ένα βήμα μας χωρίζει από το νέο χρόνο. Ας φροντίσουμε όλοι να τον υποδεχθούμε με αισιοδοξία και χαμόγελο.