Οι «Δεινόσαυροι»… κλέβουν τις εντυπώσεις στη ΔΕΘ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η έκθεση, που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους Οι «Δεινόσαυροι» όχι απλά υπάρχουν αλλά είναι και κρυμμένοι στο περίπτερο 5 της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης. Αν δεν το πιστεύετε μπορείτε να ρωτήσετε όλους όσους τους επισκέφθηκαν από τις αρχές Οκτώβρη μέχρι σήμερα, ενώ τα καλά νέα είναι πως θα παραμείνουν εκεί τουλάχιστον έως […]

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η έκθεση, που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους

Οι «Δεινόσαυροι» όχι απλά υπάρχουν αλλά είναι και κρυμμένοι στο περίπτερο 5 της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης. Αν δεν το πιστεύετε μπορείτε να ρωτήσετε όλους όσους τους επισκέφθηκαν από τις αρχές Οκτώβρη μέχρι σήμερα, ενώ τα καλά νέα είναι πως θα παραμείνουν εκεί τουλάχιστον έως τις 14 Ιανουαρίου.
Σε ένα χώρο 2.500 τ.μ., 30 εκθέματα, μεταξύ των οποίων 20 γιγαντιαίοι δεινόσαυροι μας ταξιδεύουν στο χρόνο και στο «μαγικό» κόσμο των δεινών σαυρών, μιας άλλης εποχής, μακρινής και ονειρικής.

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σ’ αυτό το μοναδικό ταξίδι, γι’ αυτό άλλωστε και δεν είναι τυχαία η μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο και μουσείο του εθνικού εκθεσιακού φορέα, «Δεινόσαυροι». Αξιοσημείωτο είναι, πως δεν υπάρχει παρόμοιας έκτασης στην Ελλάδα, ενώ όλα τα εκθέματα είναι καινούρια και παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Χιλιάδες μαθητές επισκέπτονται καθημερινά με τα σχολεία τους το χώρο, αλλά και μεμονωμένα με τους γονείς τους, που μένουν επίσης εντυπωσιασμένοι.

Διαβάστε επίσης
Revolution in Art: Συνεχίζεται με νέο ωράριο η έκθεση σε χώρους της ΔΕΘ

Η περιήγηση στο πάρκο έχει παράλληλα σκοπό να καλλιεργήσει τις περιβαλλοντικές ανησυχίες των μικρών παιδιών ενώ τους δίνει την ευκαιρία να γίνουν για λίγο μικροί παλαιοντολόγοι. Οπωσδήποτε, η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη όχι μόνο για τους Θεσσαλονικείς αλλά γενικά για τη Βόρεια Ελλάδα.

Γενική είσοδος: 7€/άτομο, μαθητές (σε οργανωμένη επίσκεψη): 5€/άτομο, οικογενειακό (2 γονείς και 2 παιδιά): 22€, οικογενειακό (3μελής οικογένεια): 18€, άνεργοι (μόνο κάθε Παρασκευή με την επίδειξη κάρτας ανεργίας): 4€, παιδιά μέχρι 3 ετών: δωρεάν.

Το ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής:
Δευτέρα-Πέμπτη 09:00-14:00
Παρασκευή 09:00-14:00 και 17:00-20:00
Σάββατο και Κυριακή: 11:00-19:00.

Το ωράριο λειτουργίας θα τροποποιηθεί μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.
Επίσης προβλέπεται δωρεάν πάρκινγκ στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo.