Ολοκληρωμένο πρόγραμμα θρέψης της ελιάς από την Agrology με εξαιρετικά αποτελέσματα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Agrology Σεμινάριο αγρότες

Στόχος η προστασία των δέντρων από θερμικό και υδατικό στρες

Σε μία περίοδο που οι ελαιοκαλλιεργητές αγωνιούν για τα αποτελέσματα της προσπάθειας που κάνουν, η εταιρεία Agrology συνεργάζεται μαζί τους για την επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει.

Η ελιά, το δέντρο-σύμβολο της χώρας μας, είναι η κύρια καλλιέργεια σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και η ποιότητά της είναι γνωστή παγκοσμίως. Με τις καιρικές συνθήκες να αποτελούν έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες, η AGROLOGY προφέρει λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να προκύψουν.

Στο πλαίσιο αυτό, εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μαζί με γεωπόνους και καλλιεργητές επισκέφθηκαν τους ελαιώνες βρώσιμης ελιάς ποικιλίας Χαλκιδικής του παραγωγού Βασίλειου Χρυσανίδη στην περιοχή της Μεγάλης Βόλβης, έξω από την Θεσσαλονίκη.

Agrology Σεμινάριο αγρότες

Η AGROLOGY πραγματοποιεί για δεύτερη χρονιά ένα αποδεικτικό αγρού σε συνεργασία με το γεωπονικό κατάστημα του Αχιλλέα Μαλλιώρα και τον παραγωγό, με στόχο την προστασία των δέντρων από θερμικό και υδατικό στρες και κατ’ επέκταση την αύξηση της παραγωγής.

Τα αποτελέσματα την περσινή χρονιά ήταν εντυπωσιακά με τον παραγωγό να πετυχαίνει:
– Αύξηση της παραγωγής
– Αύξηση του μεγέθους των καρπών
– Αύξηση του ειδικού βάρους των καρπών

Το field day στον ελαιώνα ακολούθησε σύντομη τεχνική ενημέρωση από τους γεωπόνους της εταιρείας σχετικά με το Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Θρέψης που εφαρμόστηκε και τα σκευάσματα.

Η εταιρεία

Η AGROLOGY είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία με 40 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη, τυποποίηση και διάθεση Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων και Εξειδικευμένων Προϊόντων Θρέψης στην ελληνική αγορά και σε χώρες του εξωτερικού.

Η επιτυχημένη στρατηγική της βασίζεται σε συνεχείς επενδύσεις στην τεχνολογία και στις υποδομές του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας. Η μακροχρόνια συνεργασία με έγκυρα Ερευνητικά Κέντρα σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται, αλλά και με πολυεθνικούς ομίλους, συμβάλλουν στην ανάπτύξη νέων τεχνολογιών και συνθέσεων προϊόντων, η αγορανομική υπεραξία των οποίων επαληθεύεται στις πολυποίκιλες καλλιέργειες κάθε χώρας.

Η AGROLOGY, κατανοώντας τις ανάγκες των γεωργών αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος διεθνώς, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες της και το περιβάλλον, εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, προσβλέπει σε μακροχρόνιες συνεργασίες, επενδύει στη γνώση και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της σεβόμενη τις δεσμεύσεις της, με οδηγό την καινοτομία, την έρευνα και την ανάπτυξη.

Ο όμιλος

Η AGROLOGY, μέλος της μεγάλης οικογένειας ενός ομίλου 10 εταιριών, συμπλήρωσε 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας και ανάπτυξης στην ελληνική και τα τελευταία χρόνια στη διεθνή αγορά.

Ο όμιλος, στον οποίο ανήκει αποτελεί μια αναπτυσσόμενη δύναμη, με δραστηριότητα και παρουσία σε περισσότερες από 8 χώρες, στις αγορές της Ευρώπης, της Ασίας, της Αμερικής και της Αφρικής.

Συστατικό στοιχείο της επιτυχίας αποτελεί το γεγονός ότι οι εταιρείες του ομίλου ενσωματώνουν καινοτόμες τεχνολογίες και νέες μεθόδους στις λειτουργίες τους, με στόχο την πλήρη κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών της αγοράς.

AGROLOGY
ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδος, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2311 998600
Φαξ: 2311 998601
www.agrology.eu

Agrology

Agrology Σεμινάριο αγρότες

Agrology Σεμινάριο αγρότες

Agrology Σεμινάριο αγρότες

Agrology Σεμινάριο αγρότες