Ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις του Γιώργου Χατζηπαύλου στο Θέατρο Αθήναιον

Δύο παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους Τελευταίες παραστάσεις για την τρίτη σόλο παράσταση του Γιώργου Χατζηπαύλου, με τίτλο, “Σχεδόν σαράντα” στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Αθήναιον. Μετά τις sold out παραστάσεις του τη σεζόν που πέρασε και την πρώτη του μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία σε 9 πόλεις, ο Γιώργος ολοκληρώνει τις εμφανίσεις με την παράσταση που […]

Δύο παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους

Τελευταίες παραστάσεις για την τρίτη σόλο παράσταση του Γιώργου Χατζηπαύλου, με τίτλο, “Σχεδόν σαράντα” στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Αθήναιον.

Μετά τις sold out παραστάσεις του τη σεζόν που πέρασε και την πρώτη του μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία σε 9 πόλεις, ο Γιώργος ολοκληρώνει τις εμφανίσεις με την παράσταση που χαρακτηρίστηκε από τις καλύτερες ελληνικές stand up comedy παραστάσεις και αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα αλλά και τη σχέση του με το άλλο φύλο, τη σημερινή εποχή, όλα τα παράξενα που βλέπουμε και βιώνουμε γύρω μας ενώ παράλληλα μας βάζει στον εξωφρενικά περίεργο και αστείο κόσμο της πατρότητας!

Ένας από τους κορυφαίους και πρωτοπόρους stand-up κωμικούς της Ελλάδας που, μεταξύ άλλων, είναι ο δημιουργός του Stand up for U, του ετήσιου θεσμού κωμωδίας που στηρίζει τις δράσεις της UNICEF, αλλά και ο δημιουργός της πρώτης stand up comedy παράστασης για παιδιά, στο Θέατρο Αθήναιον για 2 τελευταίες απολαυστικές παραστάσεις γεμάτες γέλιο.

Διαβάστε επίσης
Συνεχίζει στο Θέατρο Αριστοτέλειον η παιδική παράσταση "Η Παπλωματού"

“Comedy Club για παιδιά”

Η παράσταση που διασκεδάζουν εξίσου τα παιδιά και οι γονείς τους!

Τελευταίες παραστάσεις για την πρωτοποριακή stand up παράσταση για παιδιά και γονείς που παρουσιάζει ο κορυφαίος κωμικός Γιώργος Χατζηπαύλου στη μικρή σκηνή του Θεάτρου Αθήναιον.

INFO:
Θέατρο Αθήναιον / μικρή σκηνή – Βασιλίσσης Όλγας 35
Τηλέφωνο | 2310 832 060
Παραστάσεις | Σάββατο 4 & 11 Νοεμβρίου, Κυριακή 5 & 12 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης | Σάββατο στις 18:00, Κυριακή στις 12:00
Διάρκεια | 70 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Εισιτήρια | 10 ευρώ (κανονικό) 8 ευρώ (ανέργων), 24 ευρώ (οικογενειακό 3 ατόμων), 28 ευρώ (οικογενειακό τεσσάρων ατόμων).
Προπώληση | Ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr και στο ταμείο του Θεάτρου Αθήναιον (ημέρες και ώρες παραστάσεων)