Ωραιόκαστρο: Μέλη των ΚΑΠΗ έφτιαξαν μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό (ΦΩΤΟ)

ΚΑΠΗ Ωραιόκαστρο μάσκες

Μια κίνηση εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς

Μέλη από τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ωραιοκάστρου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, στο πλαίσιο του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς  Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (ΔΟΠΠΑΩ), έφτιαξαν μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, κυρίες μέλη των ΚΑΠΗ ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της διοίκησης του Οργανισμού, προμηθεύτηκαν τα απαραίτητα υλικά από τον ΔΟΠΠΑΩ και στον ελεύθερο χρόνο τους έραψαν βαμβακερές μάσκες για την προστασία από τον Covid-19.

Οι μάσκες που κατασκευάστηκαν και θα συνεχίσουν να κατασκευάζονται και το επόμενο διάστημα θα διανεμηθούν κυρίως στα μέλη τους και στους υπαλλήλους του ΔΟΠΠΑΩ και των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΔΟΠΠΑΩ και στην οποία συμμετείχαν οι κυρίες που έραψαν τις μάσκες τηρώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες προστασίας από την πανδημία Covid-19 ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ, Άγγελος Πανούσης, δήλωσε:

“Θέλω να ευχαριστήσω τις κυρίες μέλη των ΚΑΠΗ, οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας. Με το παράδειγμά τους στέλνουν το μήνυμα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Σήμερα έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης. Για μια ακόμη φορά οι συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας αποτέλεσαν θετικό πρότυπο για την κοινωνία μας. Ονομαστικά θα ευχαριστήσω τις κυρίες Ανδριανή Γκαλέτση, Στυλιανή Σαμαρά, Χρυσάνθη Κούρτα, Στέλλα Τσαμπαράκου, Ευαγγελία Μαλαματάρη, Μαρία Μητρακούδη (ΚΑΠΗ Δρυμού), Χρυσούλα Τεκέογλου, Βασιλεία Σωτηρίου, Αθανασία Τάχση (ΚΑΠΗ Λητής) και Γεωργία Κασαπίδου, Ναταλία Γκαγκάλου (ΚΑΠΗ Πενταλόφου) για την προσφορά τους. Τους εύχομαι τα καλύτερα”.

 

Διαβάστε επίσης
Δήμος Ωραιοκάστρου: Κολύμπησαν 12 ώρες για να ενισχύσουν την «Ελπίδα» (ΦΩΤΟ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.