«Παιδικές Καρδιές»: Σε θερμό κλίμα τα εγκαίνια Ιατρείου

Σε χώρο στο ΑΧΕΠΑ

Ο Σύλλογος Βορείου Ελλάδος για Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Παιδικές Καρδιές» ιδρύθηκε στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη το 1990 από γονείς παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες. Είναι σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, υπόκειται σε κρατικό έλεγχο και έχει πιστοποιηθεί ως φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα και στο Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Ένας από τους στόχους του συλλόγου «Παιδικές Καρδιές» για την βελτίωση των συνθηκών περίθαλψης επετεύχθη.
Στις 27 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στα εξωτερικά ιατρεία του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ έγιναν τα εγκαίνια του Ιατρείου Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων & της Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής.
Το Διοικητικό Συμβούλιο & τα μέλη του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Παιδικές Καρδιές» ευχαριστούν θερμά τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την πολύτιμη και ανεκτίμητη δωρεά, στη μνήμη του αγαπητού του πατέρα, Μιλτιάδη Μαρινάκη.

Η δωρεά του αυτή, στο Σύλλογο για τον εξοπλισμό του Ιατρείου Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων στο Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ είναι προσφορά αγάπης και ζωής για τα παιδιά μας και τις οικογένειες τους.
Η δημιουργία του Ιατρείου ήταν απολύτως αναγκαία γιατί θα βοηθήσει ώστε η διάγνωση και η παρακολούθηση να γίνεται στην πόλη μας. Με τον τρόπο αυτό πλέον οι γονείς και τα παιδιά δεν υποχρεώνονται να μεταβαίνουν στην Αθήνα για εξετάσεις και να υφίστανται μεγάλη σωματική και οικονομική ταλαιπωρία.

0806EGKAINIA1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *