ΠΑΟΚ και WATT+VOLT ενώνουν δυνάμεις

Παρουσιάστηκε το PAOK Energy Ενα φιλόδοξο και πρωτοποριακό σχέδιο παρουσίασαν σήμερα ΠΑΟΚ και WATT+VOLT. Από τη σύμπραξη «γεννήθηκε» το πρώτο κατάστημα ΚΑΕ ΠΑΟΚ WATT+VOLT στον Εύοσμο, όπου αθλητισμός και επιχειρηματικότητα φιλοδοξούν να φέρουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και για τις δύο πλευρές αλλά και για τους πελάτες που θα επιλέξουν την εταιρεία. Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου […]

Παρουσιάστηκε το PAOK Energy

Ενα φιλόδοξο και πρωτοποριακό σχέδιο παρουσίασαν σήμερα ΠΑΟΚ και WATT+VOLT. Από τη σύμπραξη «γεννήθηκε» το πρώτο κατάστημα ΚΑΕ ΠΑΟΚ WATT+VOLT στον Εύοσμο, όπου αθλητισμός και επιχειρηματικότητα φιλοδοξούν να φέρουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και για τις δύο πλευρές αλλά και για τους πελάτες που θα επιλέξουν την εταιρεία.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παρατέθηκε στο PAOK Sports Arena, εκ μέρους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Πρόεδρος, Μπάνε Πρέλεβιτς και εκ μέρους της WATT+VOLT, ο πρόεδρος και CEO Αναστάσιος Παπαναγιώτου, αναφέρθηκαν στο σχέδιο και το μέλλον της συνεργασίας.

Μεταξύ άλλων ο κ.Πρέλεβιτς είπε: «Κάθε καλοκαίρι όταν κάνουμε την ομάδα και προγραμματίζουμε οικονομικά, το μόνο σίγουρο είναι τα έξοδα και κανένας δεν ξέρει ποια θα είναι τα έσοδα. Έτσι εμείς αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια συνεργασία που θα μας φέρει στο μέλλον κάποια πάγια έσοδα που θα βοηθήσουν πάρα πολύ στον προγραμματισμό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Για να υπάρχει αυτή η συνεργασία, θα πρέπει να υπάρχουν δύο πλευρές. Η WATT+VOLT και όλα τα στελέχη της εταιρείας είναι οι άνθρωποι που βλέπου εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητα, προβλέπουν τι θα γίνει στο μέλλον και έτσι μαζί προβλέψαμε ότι οι συνεργασίες μεταξύ των Ανώνυμων Αθλητικών Εταιρειών και των επιχειρήσεων θα πρέπει να ξεφύγουν από το χορηγικό επίπεδο και να πάνε στο επιχειρηματοεμπορικό επίπεδο».

Από την πλευρά του, ο κ.Παπαναγιώτου δήλωσε: «Φέτος διανύουμε τον δεύτερο χρόνο μιας άριστης συνεργασίας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Για να είναι επιτυχημένη μια συνεργασία θα πρέπει οι δύο φορείς να μοιράζονται τα ίδια ιδανικά. Εμείς έχουμε πάρα πολλά κοινά ιδανικά με την οικογένεια του ΠΑΟΚ, τόσο από τον αθλητικό, όσο και από τον επιχειρηματικό κόσμο. Η σημασία του να θέτεις υψηλούς στόχους στη ζωή και στο γήπεδο και να κυνηγάμε να τους πετύχουμε, η υπομονή, η επιμονή, η αντοχή σε βάθος χρόνου και τέλος ο σεβασμός στους κανόνες του παιχνιδιού. Όλα αυτά είναι αξίες που έχουν και οι δύο πλευρές.

Διαβάστε επίσης
Στη "μάχη" του Europa League ρίχνονται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Εδώ και πολύ καιρό συζητάμε με τον ΠΑΟΚ για το PAOK Energy. Για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να απευθύνεται στον φίλο του ΠΑΟΚ και να ωφελήσει όλες τις πλευρές. Το πρώτο μεγάλο βήμα αυτού του πλάνου, είναι το πρώτο κατάστημα ΚΑΕ ΠΑΟΚ WATT+VOLT στον Εύοσμο. Για το τι παραπάνω θα κερδίσει κάποιος; Θα απαντήσω, φαντάσου περισσότερα, που είναι και το μότο της εταιρεία μας».

Στο τέλος, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δώρισε στον Πρόεδρο της WATT+VOLT μια φανέλα της ομάδας με το όνομα του κ.Παπαναγιώτου και το νούμερο 18383, που είναι ο αριθμός εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας.