Η παράσταση «Το Κουαρτέτο των Χριστουγέννων» στην Καλαμαριά

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου Μια μουσικοθεατρική χριστουγεννιάτικη παράσταση για μικρά και μεγάλα παιδιά. «Το Κουαρτέτο των Χριστουγέννων», σε σκηνοθεσία Δέσποινας Σαρόγλου, ανεβαίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 7 το βράδυ, στη σκηνή του δημοτικού θεάτρου Καλαμαριάς «Οδού Χηλής» (Χηλής και Τριπόλεως γωνία). Πρόκειται για ένα μοναδικό ταξίδι λόγου και μουσικής στην πιο μαγική εποχή του […]

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

Μια μουσικοθεατρική χριστουγεννιάτικη παράσταση για μικρά και μεγάλα παιδιά. «Το Κουαρτέτο των Χριστουγέννων», σε σκηνοθεσία Δέσποινας Σαρόγλου, ανεβαίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 7 το βράδυ, στη σκηνή του δημοτικού θεάτρου Καλαμαριάς «Οδού Χηλής» (Χηλής και Τριπόλεως γωνία).

Διαβάστε επίσης
Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Φεστιβάλ στην Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για ένα μοναδικό ταξίδι λόγου και μουσικής στην πιο μαγική εποχή του χρόνου. Αποτελεί μια σύνθεση λογοτεχνικών κειμένων μεγάλων κλασικών συγγραφέων του 19ου αιώνα, με ζωντανή χριστουγεννιάτικη μουσική. Τέσσερα κλασικά χριστουγεννιάτικα παραμύθια, αναλλοίωτα στον χρόνο, ενώνονται σε μία ιστορία που ζωντανεύει επί σκηνής. Μια μουσική ιστορία, όπου το γέλιο εναλλάσσεται με τη συγκίνηση και καταφέρνει, με τους ήχους και τους χορούς να ξεσηκώσει τους μικρούς θεατές, να ξυπνήσει τις αισθήσεις τους αλλά και να ενεργοποιήσει μια σπουδαία ανθρώπινη δεξιότητα, την ικανότητα να βλέπουν και να νιώθουν τον κόσμο μέσα από τα μάτια και την καρδιά των άλλων.

Η διάθεση των εισιτηρίων που είναι μηδενική αρχίζει από σήμερα το απόγευμα και γίνεται αποκλειστικά από τις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς, μόνο με φυσική παρουσία. Διευκρινίζουμε ότι η επίδειξη του εισιτηρίου στην είσοδο του θεάτρου είναι απαραίτητη.