Παρουσιάζεται ο νέος τόμος του Κέντρου Ιστορίας για τη Θεσσαλονίκη

Το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης συνεχίζει την έντονη και δυναμική δράση του Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 παρουσιάζεται ο 9ος τόμος της επιστημονικής επετηρίδας του Κ.Ι.Θ. «Θεσσαλονίκη» στην αίθουσα συνεδρίων του κέντρου. Η Επετηρίδα του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης είναι το επιστημονικό περιοδικό του ιδρύματος. Εκδίδεται περιοδικά και σε αυτό δημοσιεύονται επιστημονικές εργασίες που αφορούν […]

Το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης συνεχίζει την έντονη και δυναμική δράση του

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 παρουσιάζεται ο 9ος τόμος της επιστημονικής επετηρίδας του Κ.Ι.Θ. «Θεσσαλονίκη» στην αίθουσα συνεδρίων του κέντρου.

Η Επετηρίδα του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης είναι το επιστημονικό περιοδικό του ιδρύματος. Εκδίδεται περιοδικά και σε αυτό δημοσιεύονται επιστημονικές εργασίες που αφορούν στην ιστορία της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής. Ο πρώτος τόμος εκδόθηκε το 1985.

Ο 9ος τόμος περιλαμβάνει 15 επιστημονικές εργασίες με διάφορα θέματα, αρχαιολογικά, ιστορικά, τοπογραφίας της πόλης, πολεοδομικά, ιστορίας της τέχνης και άλλα. Στον τόμο περιλαμβάνονται και νεκρολογίες επιφανών συμπολιτών μας. Ο τόμος έχει 496 σελίδες και είναι εμπλουτισμένος με πλούσιο φωτογραφικό υλικό που τεκμηριώνει τις εργασίες.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Ο ένας πάνω στον άλλον μέσα στα λεωφορεία (ΦΩΤΟ)

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΚΕΝΤΡΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
(ΜΕΓΑΡΟ ΜΠΙΛΛΗ)
ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ/ 54621 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ: 2310 264668, 2310 274167 / ΦΑΞ: 2310 274710
www.thessaloniki.gr