Πάρτι Χωρισμένων την ημέρα των… ερωτευμένων

Στον πολυχώρο WE Έχεις βαρεθεί να βλέπεις ερωτευμένα ζευγαράκια στον δρόμο; Έχεις κουραστεί να σε παρατάει ο/η φίλος/η σου για να βγει με την/τον πολυαγαπημένη/ο του/της; Νιώθεις τύψεις που θα είσαι μόνος/η την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Σε καταλαβαίνουμε ή καλύτερα σε νιώθουμε.Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με το κύρος του Thes.gr […]

Στον πολυχώρο WE

Έχεις βαρεθεί να βλέπεις ερωτευμένα ζευγαράκια στον δρόμο; Έχεις κουραστεί να σε παρατάει ο/η φίλος/η σου για να βγει με την/τον πολυαγαπημένη/ο του/της; Νιώθεις τύψεις που θα είσαι μόνος/η την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Σε καταλαβαίνουμε ή καλύτερα σε νιώθουμε.

Το WE και η Mad Dreams ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να διοργανώσουν το ‘Πάρτυ Χωρισμένων’ σήμερα, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, στην καθιερωμένη αγαπησιάρικη μέρα των ζευγαριών! Ένα πάρτι ‘ραντεβού’ για όλες τις πληγωμένες ψυχές ώστε να γνωρίσουν νέα άτομα βοηθώντας να ξεπεράσουν τον/την πρώην του.

Το WE καλεί κι εσένα να παρτάρεις στο απόλυτο φοιτητικό πάρτι χωρισμένων. Μια βραδιά γεμάτη μουσικές, νταλγκάδες, καψούρα, πόνο, νοσταλγία, ζήλια και αγάπη, πολύ αγάπη! Αυτή που χάσαμε αλλά και αυτή που ψάχνουμε να βρούμε.

Στην είσοδο θα δοθούν βραχιολάκια ανάλογα με το Status που θα επιλέξετε:

– Πράσινο βραχιόλι: Ελεύθερος – Χωρισμένος
– Κόκκινιο Βραχιόλι : Δεσμευμένος- Παντόφλα
– Άλλο χρώμα : Σε περίπλοκη κατάσταση…

Entrance: 3€
Το πάρτι θα ξεκινήσει νωρίς στις 10 το βράδυ
WE: Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου και Γρηγορίου Λαμπράκη, Θεσσαλονίκη