Πασχαλινό διήμερο παζάρι στη ΣΥΖΩΗ!

Διαλέξτε τα δωράκια σας μέσα από χειροποίητες δημιουργίες που ετοίμασαν μητέρες και φίλες του Συλλόγου Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2018, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Ορασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «ΣΥΖΩΗ» διοργανώνει το καθιερωμένο πλέον ετήσιο πασχαλινό bazaar στο Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας «ΣΥΖΩΗ» στην Καλαμαριά (Ροδοπόλεως […]

Διαλέξτε τα δωράκια σας μέσα από χειροποίητες δημιουργίες που ετοίμασαν μητέρες και φίλες του Συλλόγου

Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2018, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Ορασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «ΣΥΖΩΗ» διοργανώνει το καθιερωμένο πλέον ετήσιο πασχαλινό bazaar στο Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας «ΣΥΖΩΗ» στην Καλαμαριά (Ροδοπόλεως 5, τέρμα Πόντου).

Οι μητέρες και οι φίλες της «ΣΥΖΩΗΣ» με αγάπη και μεράκι, ετοίμασαν όμορφες και ξεχωριστές χειροποίητες δημιουργίες, από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε τα πασχαλινά σας δωράκια! Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν σταματούν εδώ καθώς θα λάβουν χώρα ποικίλες, ενδιαφέρουσες και ευχάριστες δράσεις που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους. Πασχαλινές κατασκευές, γλυκές δημιουργίες, μαθήματα χορού και άλλα, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ αυτών.

Αυτό που σίγουρα αξίζει να αναφέρουμε, είναι πως τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη της λειτουργίας των προγραμμάτων του Κέντρου. Για το λόγο αυτό, όσοι βρεθείτε στην περιοχή και όχι μόνο, μην παραλείψετε να τους επισκεφθείτε…

Δύο λόγια για τη ΣΥΖΩΗ
Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Ορασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «ΣΥΖΩΗ» ιδρύθηκε το 2007 στη Θεσσαλονίκη από γονείς παιδιών με προβλήματα όρασης (μερική ή ολική τύφλωση) και πρόσθετες αναπηρίες (νοητική υστέρηση, αυτισμό, κινητικά προβλήματα κ.ά.) με σκοπό να εξασφαλίσει ισότιμη εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη στα παιδιά καθώς και ενδυνάμωση και στήριξη των οικογενειών τους.

Ο Σύλλογος «ΣΥΖΩΗ» λειτουργεί εδώ και 5 χρόνια το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για παιδιά με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης (Ροδοπόλεως 5, τέρμα Πόντου), όπου υλοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλών προδιαγραφών και συμβάλλουν καθοριστικά στην ποιότητα ζωής των παιδιών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ