Παζάρι Μεταχειρισμένων στο ΤΑΚΙΜ

22 και 23 Δεκεμβρίου Φέτος, για 10η συνεχόμενη χρονιά, το Ξεκίνημα διοργανώνει Παζάρι Μεταχειρισμένων! Τα τελευταία δέκα χρόνια, φίλοι/ες αλλά και άγνωστοι/ες μας φέρνουν αντικείμενα που δεν χρειάζονται πια αλλά είναι σε καλή κατάσταση, εμείς τα τακτοποιούμε, τα “τιμολογούμε” και τα πουλάμε σε πολύ φτηνές τιμές στο παζάρι που οργανώνουμε! Έτσι, είμαστε όλοι και όλες […]

22 και 23 Δεκεμβρίου

Φέτος, για 10η συνεχόμενη χρονιά, το Ξεκίνημα διοργανώνει Παζάρι Μεταχειρισμένων! Τα τελευταία δέκα χρόνια, φίλοι/ες αλλά και άγνωστοι/ες μας φέρνουν αντικείμενα που δεν χρειάζονται πια αλλά είναι σε καλή κατάσταση, εμείς τα τακτοποιούμε, τα “τιμολογούμε” και τα πουλάμε σε πολύ φτηνές τιμές στο παζάρι που οργανώνουμε!

Έτσι, είμαστε όλοι και όλες κερδισμένοι/ες, αφού μπορούμε με πολύ χαμηλές τιμές (στην πλειοψηφία τους 1-2 ευρώ) να κάνουμε τις αγορές μας σε ρούχα, βιβλία, διακοσμητικά κλπ, να πάρουμε δωράκια για τους/ις φίλους/ες μας (ειδικά αφού το παζάρι μας γίνεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα!), να προωθήσουμε την λογική της ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης και να ενισχύσουμε οικονομικά το “Ξεκίνημα” για τις επόμενές του εκστρατείες!

Φέτος λοιπόν, το Παζάρι μας διοργανώνεται στις 22-23 Δεκεμβρίου και επειδή κλείνουμε πια μία δεκαετία, θέλουμε να το κάνουμε καλύτερο από ποτέ! Έτσι, σας καλούμε όλους και όλες να μας φέρετε ό,τι δεν σας είναι πλέον χρήσιμο για να οργανώσουμε μαζί το πιο μεγάλο Παζάρι της 10ετίας!

Διαβάστε επίσης
Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από τις «Παιδικές Καρδιές»

Όποιος και όποια έχει αντικείμενα που θέλει να μας δώσει, μπορεί να περάσει από το Τακίμ (πρωί 10:00-14:00, απόγευμα μετά από συνεννόηση) είτε να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 6973253558 για να κανονίσουμε πώς θα τα παραλάβουμε!

Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Δεκέμβρη από τις 5μμ έως τις 10μμ στο χώρο ΤΑΚΙΜ (Κατούνη 25, Άνω Λαδάδικα).