ΠΚΜ: Εργασίες συντήρησης σε δύο σημεία της Θεσσαλονίκης

εργασίες Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

Θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν σε δύο σημεία της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, εργασίες συντήρησης στη 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, στο ύψος της γέφυρας του κόμβου Θέρμης, θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 έως το Σάββατο 23 Μαΐου 2020 και από τη Δευτέρα 25 Μαΐου έως και την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της δεξιάς οριογραμμής της 16ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, στο ύψος της γέφυρας του κόμβου της Θέρμης, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοοφορίας).

Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί από την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 έως το Σάββατο 23 Μαΐου 2020 και από τη Δευτέρα 25 Μαΐου έως και την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 8.00 το πρωί.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό

Ακόμη, συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 και για οκτώ ημέρες, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποξήλωσης των κατεστραμμένων στηθαίων στην κεντρική νησίδα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων περί τη χιλιομετρική θέση 7+000 και αντικατάστασή τους με νέα από προκατασκευασμένο σκυρόδεμα.

Για την εκτέλεση των εργασιών θα απαιτηθεί αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 και προβλέπεται να διαρκέσουν οκτώ ημέρες ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 06:00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη  Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης για αμφότερες τις περιπτώσεις, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *