ΠΚΜ: Στηρίζει το σχολικό μπαζάρ του «Μake a wish

αφίσα

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου

H Αντιπεριφέρεια Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς φιλοξενεί και στηρίζει το μπαζάρ σχολικών ειδών που διοργανώνει ο Οργανισμός «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)».

Υποστηρίζοντας το σύνθημα του Οργανισμού «Μαζί θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε την οικογένεια των αστεριών που θα φωτίζει τις ζωές παιδιών που για λίγο σκοτείνιασαν».

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι, το «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)» διοργανώνει μπαζάρ σχολικών ειδών στην είσοδο του κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (26ης Οκτωβρίου 64). Όλα τα έσοδα από την πώληση των ειδών θα διατεθούν για την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Όπως τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μελίνα – Μαρία Δερμεντζοπούλου: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Αντιπεριφέρειας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με τα εργαλεία που διαθέτει, προσπαθεί ώστε να γίνει όσο γίνεται μεγαλύτερη η ανθρώπινη αλυσίδα που αγκαλιάζει τα παιδιά, αλλά και τους γονείς. Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)» και με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών τους, διοργανώνουμε μπαζάρ με σχολικά είδη στηνείσοδο του κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Μαζί μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ακόμα περισσότερες ευχές παιδιών που νοσούν και να τους δώσουμε χαρά, ελπίδα και δύναμη για να συνεχίσουν τη μάχη τους και να αλλάξουν τη ζωή τους! Γιατί κάθε παιδί που πάσχει από μία πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια, έχει το δικαίωμα να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη μίας ευχής, που βγαίνει αληθινή».

Διαβάστε επίσης
Τζιτζικώστας – Απολογισμός 2022: «Η ΠΚΜ μέσα στις δυσκολίες συνεχίζει να αποτελεί φορέα σταθερότητας» (ΦΩΤΟ)