Πλαζ Αρετσούς: Με νέο “πρόσωπο” υποδέχεται μικρούς και μεγάλους (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

πλαζ Αρετσούς

Στόχος να γίνει πόλος έλξης για μπάνιο και διασκέδαση

Τις εποχές που ήταν πόλος έλξης κατοίκων της Καλαμαριάς και της Θεσσαλονίκης, φιλοδοξεί να καταστήσει την πλαζ Αρετσούς ο Δήμος Καλαμαριάς, αποκαθιστώντας τη χαμένη της αίγλη και δημιουργώντας ένα περιβαλλον κατάλληλο για χαλάρωση και διασκέδαση για ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Η Δημοτική Εμπορική και Τουριστική Επιχείρηση Καλαμαριάς (ΔΕΤΕΚ) προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην ανανέωση του χώρου, που τα τελευταία χρόνια έμοιαζε παραμελημένο και η εικόνα του δεν ήταν ελκυστική για τον κόσμο.

Πλέον, απομένουν μόνο λίγες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις που άρχισαν πριν από μερικές εβδομάδες. Το αναψυκτήριο που βρίσκεται στο σημείο ανακαινίστηκε, έγιναν εργασίες περιμετρικά στα κτίρια, στήθηκαν τουαλέτες και αποδυτήρια.

Η παραλία καθαρίστηκε, ενώ απομένουν μόνο οι ξαπλώστρες ώστε οι πολίτες να μπορούν να κάθονται δίπλα στην παραλία. Μάλιστα, δημιουργήθηκε και μπιτς μπαρ, το οποίο θα είναι σε θέση να διοργανώνει βραδινά events προσελκύοντας τη νεολαία.

Διαβάστε επίσης
Δήμος Καλαμαριάς: Δράσεις για την 25η Οκτωβρίου, Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

Με το άνοιγμα του Remezzo, λίγα μέτρα πιο μακριά, που λειτουργεί και πάλι ανανεωμένο, το παραλιακό μέτωπο της Κρήνης αλλάζει σημαντικά.

Οπως είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες ο δήμαρχος, Γιάννης Δαρδαμανέλης στο Thes.gr, οι συζητήσεις με την ΕΤΑΔ βρίσκονται στο τελικό στάδιο, ώστε να αποδοθούν στην πόλη περίπου 500 μέτρα ακτογραμμής, που θα είναι τα πρώτα που θα ανήκουν στον Δήμο.πλαζ Αρετσούς

πλαζ Αρετσούς

πλαζ Αρετσούς

πλαζ Αρετσούς

πλαζ Αρετσούς

πλαζ Αρετσούς

πλαζ Αρετσούς

πλαζ Αρετσούς

πλαζ Αρετσούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *