«Ποδαρικό» στα Πυλαιώτικα με νέα γραμμή του ΟΑΣΘ

ΟΑΣΘ

Η γραμμή 11Τ εκτελεί το δρομολόγιο Πυλαία – Χαριλάου

Από την 1η Ιανουαρίου τέθηκε σε λειτουργία η γραμμή 11Τ από τον ΟΑΣΘ, η οποία εκτελεί καθημερινά το δρομολόγιο Πυλαία – Χαριλάου. Έτσι μία δίκαιη διεκδίκηση 30 ετών των κατοίκων της περιοχής παίρνει σάρκα και οστά με αποτέλεσμα να βελτιώνεται σημαντικά η ποιότητα της ζωής τους.

Η απόφαση του ΟΣΕΘ τροποποίησε τη λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 11 που εκτελεί το δρομολόγιο Πυλαία – Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός, προκειμένου να εξυπηρετείται συγκοινωνιακά η περιοχή.

Ήδη η νέα γραμμή ξεκίνησε με ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Το πρώτο δρομολόγιο εκτελείται στις 6.45 το πρωί, ενώ στις 9.05 το βράδυ είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιείται το τελευταίο δρομολόγιο.

Η διαδρομή μετάβασης της λεωφορειακής γραμμής 11Τ είναι η ακόλουθη: Δελφών – Πρασακάκη – Εγνατία – Προφήτη Ηλία – Πολυτεχνείου – Εγνατία – Μεγάλου Αλεξάνδρου – Βεργίνας – Γεωργίου Γεννηματά – Μιχαήλ Ψελλού – Αλεξάνδρου Παπαναστασίου – Αλέξανδρου Υψηλάντου.

Η διαδρομή επιστροφής είναι η ακόλουθη: Αλέξανδρου Υψηλάντου – Αλεξάνδρου Παπαναστασίου – Μιχαήλ Ψελλού – Γεωργίου Γεννηματά – Βεργίνας – Μεγάλου Αλεξάνδρου – Πρασακάκη – Δελφών.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Τετράωρη στάση εργασίας αύριο (26/5) στον ΟΑΣΘ

«Μεγάλο ευχαριστώ στις διοικήσεις ΟΑΣΘ και ΟΣΕΘ που ικανοποίησαν ένα δίκαιο αίτημά μας που εκκρεμούσε 30 χρόνια, τη συγκοινωνιακή κάλυψη στα Πυλαιώτικα της Πυλαίας. Δουλέψαμε για χρόνια, δημιουργήσαμε συνθήκες ασφάλειας για τα λεωφορεία με τον σηματοδότη και τις κυκλοφοριακές συνθήκες στην οδό Βεργίνας και δικαιωθήκαμε. Η συνεργασία δίνει πάντοτε λύσεις. Με τη νέα λεωφορειακή γραμμή δίνουμε διέξοδο και αλλάζουμε την καθημερινότητα δεκάδων συμπολιτών μας που κατοικούν στα Πυλαιώτικα και μέχρι σήμερα ταλαιπωρούνταν στις μετακινήσεις τους», σημείωσε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.