Πολιτική, πολιτικοί και επικοινωνία: Το θέμα της χρονιάς σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο του 31ου MONEY SHOW

money-show

Εκδήλωση που διοργανώνει η Εταιρεία Διαφήμισης & Επικοινωνίας BUTTERFLY Communication

Η επικοινωνία των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται, σήμερα, στο πεδίο άσκησης της πολιτικής εξουσίας με το σύνολο των πολιτών της κοινότητας, κοινωνίας, χώρας ή οντότητας στην οποία απευθύνονται, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Ταυτόχρονα, όμως, δεν ήταν ποτέ και πιο απαιτητική. Η πληθώρα και αμεσότητα των μέσων που μας προσφέρει η σύγχρονη ψηφιακή εποχή αποτελεί ένα κρίσιμο εργαλείο για τη διαμόρφωση απόψεων, αντιλήψεων και συμπεριφορών σε τοπική, εθνική ή και διεθνή κλίμακα, συνιστά όμως, ταυτόχρονα, και μία παγίδα για όποιον δεν γνωρίζει το πλαίσιο ορθής λειτουργίας της.

Δείτε επίσης: Money Show 2023: Eπιστρέφει το μοναδικό πολυθεματικό γεγονός με 130 εκδηλώσεις σε τρεις ημέρες

Αυτό ακριβώς το ζήτημα, της επικοινωνίας στην πολιτική, αποτελεί το περιεχόμενο της εκδήλωσης που διοργανώνει η Εταιρεία Διαφήμισης & Επικοινωνίας BUTTERFLY Communication στο πλαίσιο του 31ου MONEY SHOW.

Η εκδήλωση, η οποία φέρει τον τίτλο “Ο ρόλος της επικοινωνίας στην πολιτική”, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28.01.2023, στις 11πμ, στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki στην αίθουσα φουαγιέ. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Θόδωρος Χατζηπαντελής, Καθηγητής Εφαρμοσμένης Στατιστικής ΑΠΘ και Διευθυντής εργαστηρίου εφαρμοσμένης πολιτικής έρευνας, ο Γιώργος Αρβανιτίδης, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Β’ Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Μητράκας, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πέτρος Λεκάκης, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θεσσαλονίκης και Γιούλη Ρανέλλα, Νομικός, Μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Την εκδήλωση και τη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα συντονίσει η Ρόζα Εδιάρογλου, Ceo της Butterfly Communication.

prosklhsh

Διαβάστε επίσης  Καλαφάτης: "Oι Ελληνες δεσμευόμαστε να κάνουμε ακόμη πιο πολλά για τη γειτονιά μας" (ΦΩΤΟ)