Πρόγραμμα microSTARS Workshops Δεκεμβρίου σε Θεσσαλονίκη και Κατερίνη

Το πρόγραμμα των δράσεων Τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS (Business Development Services Centers) δίνουν τη δυνατότητα σε εν δυνάμει, νέους και υφιστάμενους μικρούς & πολύ μικρούς επιχειρηματίες, να παρακολουθήσουν workshops σε θέματα ειδικού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους. Ημερολόγιο microSTARS Workshops Δεκέμβριος 2017 Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης Α’ Ομαδική Συνάντηση On line […]

Το πρόγραμμα των δράσεων

Τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS (Business Development Services Centers) δίνουν τη δυνατότητα σε εν δυνάμει, νέους και υφιστάμενους μικρούς & πολύ μικρούς επιχειρηματίες, να παρακολουθήσουν workshops σε θέματα ειδικού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Ημερολόγιο microSTARS Workshops

Δεκέμβριος 2017

Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης

Α’ Ομαδική Συνάντηση

On line Εξυπηρέτηση Πελατών
Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: 6/12/2017 15:00 – 17:00
Τόπος Διεξαγωγής: ΚΕΠΑ, 6ο χλμ Χαριλάου – Θέρμης, Οικισμός Λήδα Μαρία, Κτίριο «Ερμής»
Εισηγήτρια:
Τσιαμαντά Γεωργία, Customer Support & Operations Consultant, blogger, Founder of Golden Gate Pro

Σύντομη περιγραφή:

Σε αυτό το workshop θα αναλύσουμε γιατί είναι σημαντικό να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας online και πώς μπορούμε να οργανώσουμε αυτή την διαδικασία καλύτερα. Θα αναφερθούμε στους τρόπους επικοινωνίας με τον πελάτη, π.χ. μέσω της ιστοσελίδας ή του eshop της επιχείρησης και των κοινωνικών δικτύων. Θα δούμε πώς αξιοποιούμε εργαλεία όπως η φόρμα επικοινωνίας, το live chat, το ασύγχρονο chat και θα δώσουμε παραδείγματα από συστήματα διαχείρισης αιτημάτων. Επιπλέον θα μιλήσουμε για το πώς μπορούμε να εκπαιδεύσουμε και να ενημερώνουμε τους πελάτες μας σχετικά με την αποτελεσματική πλοήγηση στο προϊόν μας, τις υπηρεσίες μας ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Κόστος Συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ

Δήλωση Συμμετοχής

Πρόγραμμα Κατερίνης

Β’ Ομαδική Συνάντηση
Αποδοτική Διαχείριση και Αποτελεσματική Προώθηση Ξενοδοχείου αξιοποιώντας σύγχρονα Digital Εργαλεία
Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: 11/12/2017 17:00 – 20:00
Τόπος Διεξαγωγής: Gallery MATI, Αβέρωφ 4, Κέντρο Κατερίνης
Εισηγητές:
Στεφανίδης Γιάννης, Ιδρυτής της ip digital
Bαρβάρης Γιώργος, Digital Marketing Manager της ip digital

Σύντομη περιγραφή:

Στο workshop θα αναλυθεί το ψηφιακό εργαλείο Hotelook όπου οι ενδιαφερόμενοι θα γνωρίσουν πως μπορούν να αξιοποιήσουν μια online μηχανή κρατήσεων στο website του ξενοδοχείο τους και να διαχειρίζονται πολλαπλά κανάλια μέσα από ένα ενιαίο channel Manager με σκοπό να αυξήσουν την αποδοτικότητα τους και τις πωλήσεις τους. Επίσης θα μάθουν αποτελεσματικές τεχνικές για την δημιουργία στρατηγικού πλάνου marketing μέσω της αξιοποίησης των social media.

Κόστος Συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ

Δήλωση Συμμετοχής

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: 2310 27 40 33 – email: [email protected]