Προσωρινά αποτελέσματα για 218 επαγγελματικές άδειες στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης

Κιλκίς λαϊκές αγορές μέτρα Αττική

Ενστάσεις έως την Παρασκευή Αναρτήθηκαν στον επίσημο διαδικτυακό κόμβο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (www.pkm.gov.gr) οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης για τη χορήγηση 218 νέων επαγγελματικών αδειών στις λαϊκές αγορές της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Οι 218 άδειες αφορούν σε θέσεις που έχουν κενωθεί για διάφορους λόγους και θα αποδοθούν κατόπιν κλήρωσης σε άνεργους […]

Ενστάσεις έως την Παρασκευή

Αναρτήθηκαν στον επίσημο διαδικτυακό κόμβο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (www.pkm.gov.gr) οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης για τη χορήγηση 218 νέων επαγγελματικών αδειών στις λαϊκές αγορές της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Οι 218 άδειες αφορούν σε θέσεις που έχουν κενωθεί για διάφορους λόγους και θα αποδοθούν κατόπιν κλήρωσης σε άνεργους συμπολίτες μας που πληρούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα είναι διαθέσιμοι ΕΔΩ

Προβλέπεται πενθήμερη προθεσμία υποβολής ενστάσεων, που ξεκινά από σήμερα Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 έως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

Διαβάστε επίσης
Ζέρβας: "Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ κοντά στο επίπεδο 3" - Τι ανέφερε για τα νέα μέτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ενστάσεις κατατίθενται στο γραφείο πρωτοκόλλου της Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (26ης Οκτωβρίου 64, 546 27 Θεσσαλονίκη, 2ος όροφος, γραφείο 44). Δεκτή γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω τηλεομοιοτυπίας (στο fax 2313-330.073) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (στο e−mail: [email protected]), η οποία θα πρέπει να είναι θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής.

Μετά την πάροδο της πενθήμερης προθεσμίας οι ενστάσεις δεν θα γίνονται δεκτές.