Σημαντική επισκεψιμότητα στο περίπτερο της ΠΚΜ στο 4ο Forum Υγείας

Περισσότεροι από 1.000 επισκέπτες Ενεργό συμμετοχή στο 4ο Forum Υγείας με θέμα «Ανοίγουμε την υγεία στην κοινωνία» (24-25 Νοεμβρίου 2018, Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο) είχε η Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που διά της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας έλαβε μέρος ως εκθέτης στη διοργάνωση.Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! […]

Περισσότεροι από 1.000 επισκέπτες

Ενεργό συμμετοχή στο 4ο Forum Υγείας με θέμα «Ανοίγουμε την υγεία στην κοινωνία» (24-25 Νοεμβρίου 2018, Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο) είχε η Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που διά της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας έλαβε μέρος ως εκθέτης στη διοργάνωση.

Την έναρξη της ενημερωτικής διημερίδας, η οποία τέθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης Δημήτριος Χατζηβρέττας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό από τους επαγγελματίες υγείας (ιατρούς) σχετικό με τα προγράμματα πρόληψης του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την επιδημιολογική επιτήρηση των λοιμωδών νοσημάτων και κυρίως της λύσσας, ενώ οι επαγγελματίες υγείας της Περιφέρειας απάντησαν σε ερωτήσεις των πολιτών.

Διαβάστε επίσης
Βρυξέλλες: Τζιτζικώστας και Μετσόλα φύτεψαν υπεραιωνόβια ελιά για την ειρήνη και την δημοκρατία (ΦΩΤΟ)

«Στο πλαίσιο των ιατρικών δράσεων της Αντιπεριφέρειας Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των συμπολιτών μας, συμμετείχαμε και φέτος στο 4ο Forum Υγείας στη Θεσσαλονίκη, με θέμα “Ανοίγουμε την υγεία στην κοινωνία”.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκαν περισσότεροι από 1.000 επισκέπτες, γεγονός που επισφράγισε την επιτυχημένη παρουσία της Αντιπεριφέρειας Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση για θέματα ιατρικού ενδιαφέροντος», υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης Δημήτρης Χατζηβρέττας.