Σημαντική βράβευση για το Marketing Club (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο του 13ου Πολυσυνεδρίου “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ” Το Marketing Club ήταν μεταξύ των επιχειρήσεων που βραβεύτηκαν για την συμβολή τους στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητα στο πλαίσιο των εργασιών του 13ου ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Το Marketing Club είναι μη κερδοσκοπικός σύλλογος που έχει υπό την «ομπρέλα» του επιχειρηματίες και λαμπρά στελέχη του MARKETING […]

Στο πλαίσιο του 13ου Πολυσυνεδρίου “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ”

Το Marketing Club ήταν μεταξύ των επιχειρήσεων που βραβεύτηκαν για την συμβολή τους στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητα στο πλαίσιο των εργασιών του 13ου ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Το Marketing Club είναι μη κερδοσκοπικός σύλλογος που έχει υπό την «ομπρέλα» του επιχειρηματίες και λαμπρά στελέχη του MARKETING και της διοίκησης επιχειρήσεων.

Το βραβείο έλαβε ο Τσαμπίκος Κoκκάρης, Πρόεδρος του Marketing Club και το παρέδωσε ο Ματίας Χόφμαν (Matthias Hoffmann), Διευθυντής του Παραρτήματος Β. Ελλάδος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Το Marketing Club σε ανακοίνωση του αναφέρει για αυτή την τιμητική διάκριση:

«Την ιστορία τη χτίζουν οι ομάδες, οι συμπράξεις. Όλοι αυτοί που μοιράζονται το ίδιο όνειρο για δημιουργία και καινοτόμες ιδέες.

Μία τέτοια ΟΜΑΔΑ είναι και το Marketing Club, που από τα πρώτα του βήματα επένδυσε στην έννοια του «Μαζί».

Διαβάστε επίσης
Πρόγραμμα microSTARS Workshops Δεκεμβρίου σε Θεσσαλονίκη και Κατερίνη

Πριν από λίγες ημέρες αυτή η ομάδα βραβεύτηκε για τη συμβολή της στην Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα στο πλαίσιο του 13ου Πολυσυνεδρίου “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ” που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το ka-business.gr, ένα από τα σπουδαιότερα site καινοτομίας και ανάπτυξης στη χώρα μας!

Μία τεράστια αναγνώριση για όλα όσα επενδύσαμε και επενδύουμε στο Marketing Club, από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του και η καλύτερη παρότρυνση για να θέσουμε νέους, ακόμα πιο δημιουργικούς και φαινομενικά άπιαστους στόχους.

Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλα τα μέλη του Marketing Club που δούλεψαν σε εθελοντική βάση όλα αυτά τα χρόνια.

Τίποτα δε θα ήταν ίδιο χωρίς αυτούς. Τους ευχαριστούμε πολύ!

TOGETHER WE ARE STRONGER!»