Σήμερα το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού στη ΔΕΘ

Στο περίπτερο 12 24 διαφορετικές εκδηλώσεις, παιδικά εργαστήρια και δράσεις, καθώς και η μεγάλη συναυλία-παράσταση «XANA ZOO 10 Χρόνια μαζί!» σας περιμένουν στο 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού, που πραγματοποιείται με δωρεάν είσοδο το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ! Με το πιο συναρπαστικό πρόγραμμα για όλους τους μικρούς και μεγάλους […]

Στο περίπτερο 12

24 διαφορετικές εκδηλώσεις, παιδικά εργαστήρια και δράσεις, καθώς και η μεγάλη συναυλία-παράσταση «XANA ZOO 10 Χρόνια μαζί!» σας περιμένουν στο 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού, που πραγματοποιείται με δωρεάν είσοδο το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ!

Με το πιο συναρπαστικό πρόγραμμα για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, η μεγάλη γιορτή του 2ου Παιδικού Φεστιβάλ πλαισιώνεται φέτος με την διοργάνωση της παράστασης “XANA ZOO 10 Χρόνια μαζί!”, στην οποία παρουσιάζονται όλες οι μεγάλες επιτυχίες, που λάτρεψαν τα παιδιά μέσα από το “Mazoo and the Zoo” και το “XANA ZOO”.

Από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα το επόμενο Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ στηρίζει με τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και με χορηγούς ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας τους φορείς «Λάμψη» και «Ηλιτόμηνον».

Το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού (με δωρεάν πάρκινγκ μέσα στην ΔΕΘ) αποτελεί τον μοναδικό θεσμό, που συνδυάζει θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, ρομποτική, αθλητισμό, ακροβατικά, παιχνίδια στο νερό, baby corner και πολλά άλλα γεγονότα, που εξελίσσονται ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο.
Φέτος η φιλανθρωπική στόχευση του Φεστιβάλ (στην περσινή 1η διοργάνωση του συγκεντρώθηκαν φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά, που στηρίζει Το Χαμόγελο του Παιδιού) αφορά στην στήριξη των φορέων «Λάμψη» και «Ηλιτόμηνον».

Διαβάστε επίσης
Εκδήλωση ΣΕΒΕ, ΣΕΒ, ΕΒΕΑ και Enterprise Greece για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ουγγαρία

Η «Λάμψη» είναι ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος, ο οποίος έχει υλοποιήσει πολύπλευρο έργο, όπως η επέκταση και ριζική ανακατασκευή των 2 παιδο-ογκολογικών/ αιματολογικών τμημάτων στις παιδιατρικές κλινικές των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ & ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ, όπου νοσηλεύονται καρκινοπαθή παιδιά από όλη τη Β. Ελλάδα.
Ο φορέας «Ηλιτόμηνον» έχει αναλάβει την πρωτοβουλία αγοράς παστεριωτή μητρικού γάλακτος για την Α’ Νεογνολογική Κλινική και την μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του Α.Π.Θ. στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.