Skouras Camp: Οι πρότυπες κατασκηνώσεις στην Χαλκιδική όπου οι διακοπές των παιδιών πηγαίνουν σε… άλλη διάσταση (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Σκούρας κατασκήνωση Χαλκιδική Skouras camp

35 χρόνια προσφέρει μια υψηλού επιπέδου κατασκηνωτική εμπειρία

Τις τρεις τελευταίες δεκαετίες η έννοια της κατασκήνωσης για παιδιά έχει αλλάξει επίπεδο. Το Skouras Camp στις Νέες Φώκιες της Χαλκιδικής έχει γίνει ταυτόσημο με το καλοκαίρι, τη διασκέδαση, την άθληση και την ψυχαγωγία.

Η κατασκήνωση Skouras Camp προσφέρει στα παιδιά υψηλού επιπέδου καλοκαιρινή εμπειρία. Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, η ομαδική ζωή και το παιχνίδι αποκτούν μια άλλη έννοια.

Στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα παιδιά μαθαίνουν, παίζοντας και διασκεδάζοντας, να σέβονται την προσωπικότητα και διαφορετικότητα του καθενός. Να βιώνουν κυριολεκτικά την έννοια της ισότητας, να μαθαίνουν στο διάλογο και τις συλλογικές διαδικασίες και προπαντός να ζουν έντονα τη φιλία και την αγάπη για το συνάνθρωπο. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ταυτόχρονη ανάπτυξη ψυχής και πνεύματος μέσω της άθλησης και της ψυχαγωγίας.

Σκούρας κατασκήνωση Χαλκιδική

Η κατασκήνωση αποτελεί ένα πρότυπο αθλητικό και εκπαιδευτικό συγκρότημα διεθνών προδιαγραφών. Στην κατασκήνωση Skouras Camp λειτουργούν 30 διαφορετικά αθλήματα και δραστηριότητες με σύγχρονες εγκαταστάσεις. Γήπεδα, σκεπαστοί χώροι, αίθουσες χορού, στίβος ιππασίας και πολλά άλλα συνθέτουν τους χώρους όπου περνούν οι κατασκηνωτές μεγάλο κομμάτι της ημέρας τους.

Τα τελευταία χρόνια διαμορφώθηκε ένας ολοκαίνουργιος χώρος, το «Sports Center», που στεγάζει υπάρχουσες και νέες αθλητικές δραστηριότητες. Πρόκειται για έναν χώρο 35.000 τ.μ. που αποτελείται από σκεπαστούς και υπαίθριους χώρους άθλησης, κιόσκια, ντους, τουαλέτες και ένα ξεχωριστό κυλικείο/χώρο ανάπαυσης.

Η κατασκήνωση φιλοξενεί όλα τα αθλήματα: 2 πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων και μία πιο μικρή που λειτουργεί και ως τζακούζι, 4 γήπεδα volley, 4 γήπεδα basket, 10 τραπέζια ping-pong, 10 τραμπολίνο, 2 γήπεδα tennis, καλλιτεχνικό και θεατρικό εργαστήρι, 2 γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό χόρτο και 2 γήπεδα 5×5 με τεχνητό χόρτο, 2 γήπεδα handball, τοξοβολία, σκοποβολή, 2 πύργοι Extreme με 4 θιβετιανές γέφυρες, 14 μέτρα αναρρίχηση, 14 μέτρα rappel (καταρρίχηση), αίθουσα tae-kwon-do, aerobic, ποδηλασία, 1 γήπεδο beach volley και 1 γήπεδο beach soccer.

Διαβάστε επίσης
Σεισμός 3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική

Σκούρας κατασκήνωση Χαλκιδική

Στη τελική ευθεία για να υποδεχθεί κατασκηνωτές με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα

Αυτή την περίοδο η κατασκήνωση Skouras Camp βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας για το άνοιγμα. Από τις 18 Ιουνίου θα είναι σε θέση να υποδεχθεί τα παιδιά που θα επιλέξουν να περάσουν αξέχαστες στιγμές.

Πέρα από το κομμάτι του καλλωπισμού και των απαραίτητων εργασιών που είναι σε εξέλιξη, έχουν γίνει όλες οι ενέργειες στο κομμάτι των μέτρων για την πανδημία. Μιλώντας στο Thes.gr ο ιδιοκτήτης της κατασκήνωσης, Χρήστος Σκούρας, δήλωσε πως αναμένουν τυχόν νέες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ και σημείωσε πως στις εγκαταστάσεις δεν μπαίνει κανένας εργαζόμενος χωρίς αρνητικό τεστ. “Εχουμε κάνει σεμινάρια με όλο τον κόσμο που θα είναι μέσα στην κατασκήνωση. Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε σε κανέναν να κάνει το εμβόλιο, ωστόσο ουδείς θα μπαίνει χωρίς αρνητικό τεστ”.

Σκούρας κατασκήνωση Χαλκιδική

Ο Χρήστος Σκούρας, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, έκανε γνωστό πως μετά από δύο χρόνια προετοιμασίας η κατασκήνωση έλαβε από την Ευρωπαϊκή Ενωση την πιστοποίηση “Child Safe Environment” (σ.σ. Ασφαλές Περιβάλλον για τα παιδιά) σε συνεργασία με την Terre des Hommes.

Πληροφορίες κι επικοινωνία:

Γραφείο Θεσσαλονίκης

Ζαλοκώστα 2Α Τ.Κ. 546 40
Τηλεφωνικό κέντρο (Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-16:00):
(+30) 2310 828686, 2310 820866, 2310 826586, 2310 843758, 2313 047442

Γραμμή εξυπηρέτησης ηλεκτρονικών υπηρεσιών Skouras camp στο 6947075130 (ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου)

Κατασκήνωση Νέα Φώκαια Χαλκιδικής

Τ.Κ. 63077 Κασσάνδρα, Χαλκιδικής
Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 23740 81734, (+30) 23740 91494

Σκούρας κατασκήνωση Χαλκιδική

Σκούρας κατασκήνωση Χαλκιδική

Σκούρας κατασκήνωση Χαλκιδική

Σκούρας κατασκήνωση Χαλκιδική

Σκούρας κατασκήνωση Χαλκιδική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *