Στη Νάουσα οι πρώτες τρισδιάστατες διαβάσεις!

ΚΟΚ

O δήμος Νάουσας με την Lobart προχώρησαν στην δημιουργία 3D διαβάσεων, τις πρώτες στην Ελλάδα Οι πρωτοποριακές κινήσεις με σκοπό την αρτιότερη διαβίωση των πολιτών συνεχίζονται στο δήμο Νάουσας! Πιο συγκεκριμένα, ο δήμος της Ημαθίας σε συνεργασία με την Lobart προχώρησαν στην δημιουργία τρισδιάστατων διαβάσεων στην μια εκ των δύο εισόδων της Νάουσας και σκοπός […]

O δήμος Νάουσας με την Lobart προχώρησαν στην δημιουργία 3D διαβάσεων, τις πρώτες στην Ελλάδα

Οι πρωτοποριακές κινήσεις με σκοπό την αρτιότερη διαβίωση των πολιτών συνεχίζονται στο δήμο Νάουσας! Πιο συγκεκριμένα, ο δήμος της Ημαθίας σε συνεργασία με την Lobart προχώρησαν στην δημιουργία τρισδιάστατων διαβάσεων στην μια εκ των δύο εισόδων της Νάουσας και σκοπός είναι το επόμενο διάστημα να ακολουθήσουν περισσότερα σημεία παρέμβασης. Η πρώτη από όπου είναι και οι φωτογραφίες είναι από τον δρόμο μπροστά από τα Λύκεια της Νάουσας ξεκίνησαν τις εικαστικές τους παρεμβάσεις ο Κωστής Έντι και ο Αλέξανδρος Τσάκωνας.

Διαβάστε επίσης
Νάουσα: Διάνοιξη και σήμανση μονοπατιών στο Βέρμιο (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με τα μέλη της Lobart η ιδέα των 3D διαβάσεων ανήκει στον δήμαρχο Νάουσας κ. Νικόλαο Κουτσογιάννη και τον αντιδήμαρχο πολιτισμού και τουρισμού κ. Σταύρο Βαλσαμίδη. Σκοπός της Lobart είναι σύντομα να δημιουργηθούν τρισδιάστατες διαβάσεις μπροστά από το νοσοκομείο Νάουσας, τον χώρο Θυσίας και αλλά κεντρικά σημεία της πόλης της Νάουσας. Πολλά μπράβο σε όλους!

Πηγή: www.inaoussa.gr