Στην Θεσσαλονίκη από αύριο το 11ο Περιφερειακό Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Με την παρουσία μελών της κυβέρνησης, φορέων και πλήθος κόσμου θα πραγματοποιθεί το τριήμερο 26-28 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη Περιφερειακό Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση. Το Συνέδριο αυτό είναι το 11ο που πραγματοποιείται στον κύκλο των Περιφερειακών Συνεδρίων που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου να υπάρξει ένας αποκεντρωμένος […]

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

Με την παρουσία μελών της κυβέρνησης, φορέων και πλήθος κόσμου θα πραγματοποιθεί το τριήμερο 26-28 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη Περιφερειακό Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση. Το Συνέδριο αυτό είναι το 11ο που πραγματοποιείται στον κύκλο των Περιφερειακών Συνεδρίων που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου να υπάρξει ένας αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».

Σκοπός του συνεδρίου είναι η σε βάθος διερεύνηση των παραγωγικών δυνατοτήτων, ώστε να τεθούν ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι για την αναπτυξιακή προοπτική της Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο ενός συνεκτικού σχεδίου περιφερειακής παραγωγικής ανασυγκρότησης. Μέσω της διαβούλευσης, θα επιδιωχθεί η κατάρτιση ενός οδικού χάρτη ενεργειών σε συνάρτηση αφενός με τις προτεραιότητες της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021», αφετέρου με τις πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν ήδη αναπτυχθεί ή σχεδιαστεί από την Περιφέρεια, σηματοδοτώντας τη μετάβαση της περιοχής, από την εποχή της κρίσης στην εποχή της Δίκαιης Ανάπτυξης.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Και οι νοσοκομειακοί ιατροί στην απεργία της Τετάρτης

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 26/3/2018 με ομιλία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννη Δραγασάκη και θα ολοκληρωθούν με την κεντρική εκδήλωση που θα γίνει την Τετάρτη 28/3/2018 στις 6 μ.μ.

Στην κεντρική εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Πρόεδρος ΠΕΔ Λάζαρος Κυρίζογλου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ομιλία του Περιφερειάρχη, Απόστολου Τζιτζικώστα.

Η κεντρική εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, το απόγευμα της Τετάρτης.

Το Life-Events.gr θα μεταδώσει σε ζωντανή μετάδοση όλες τις συνεδρίες και των τριών ημερών.

Παρακολουθήστε την 1η Παράλληλη Συνεδρία Αίθουσα Βούλα Πατουλίδου (1η μέρα)

Παρακολουθήστε τη 2η Παράλληλη Συνεδρία Αίθουσα Grand Ballroom (1η μέρα)

Παρακολουθήστε την 1η Παράλληλη Συνεδρία Αίθουσα Βούλα Πατουλίδου (2η μέρα)

Παρακολουθήστε τη 2η Παράλληλη Συνεδρία Αίθουσα Grand Ballroom (2η ημέρα)

Παρακολουθήστε την 1η Παράλληλη Συνεδρία Αίθουσα Βούλα Πατουλίδου (3η ημέρα)

Παρακολουθήστε τη 2η Παράλληλη Συνεδρία Αίθουσα Grand Ballroom (3η ημέρα)

Το πρόγραμμα: