Συγκέντρωση τροφίμων στην Καλαμαριά

Δήμος Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

Σε βιβλιοθήκες του δήμου Θέλοντας να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο καθώς και το Συσσίτιο του δήμου Καλαμαριάς, οι Βιβλιοθήκες του δήμου απευθύνονται στα μέλη τους καθώς και σε όποιον έχει τη δυνατότητα και συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης όπως: τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλατα, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, βρεφικές κρέμες, κ.α.), είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόκρεμες, σαμπουάν, χαρτιά υγείας, […]

Σε βιβλιοθήκες του δήμου

Θέλοντας να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο καθώς και το Συσσίτιο του δήμου Καλαμαριάς, οι Βιβλιοθήκες του δήμου απευθύνονται στα μέλη τους καθώς και σε όποιον έχει τη δυνατότητα και συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης όπως: τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλατα, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, βρεφικές κρέμες, κ.α.), είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόκρεμες, σαμπουάν, χαρτιά υγείας, κ.α.).

Διαβάστε επίσης
Καλαμαριά: Υψωσαν τεράστια ελληνική σημαία στο δημαρχείο για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Σημεία συγκέντρωσης των αγαθών θα αποτελέσουν οι βιβλιοθήκες του Δήμου καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας τους από τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου. Διευθύνσεις και ωράρια των βιβλιοθηκών θα βρείτε στη σελίδα www.kalamaria.gr/lib . (Τηλ. 2310 423-233)