Θεσσαλία: Τουριστικός προορισμός 365 μέρες το χρόνο

Κερδίζει συνεχώς στο τουριστικό πεδίο Η Θεσσαλία με δυναμικό τρόπο κερδίζει όλο και περισσότερους επισκέπτες. Εχοντας να προσφέρει αμέτρητες επιλογές, αποτελεί έναν ιδανικό τόπο για διακοπές, ξεκούραση, εξερεύνηση, αθλητισμό και πολλές ακόμη δραστηριότητες. Αυτή τη δυναμική του τουρισμού όλο το έτος κατέδειξε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη διάρκεια της Διεθνούς Εκθεσης Τουρισμού Philoxenia που πραγματοποιήθηκε με […]

Κερδίζει συνεχώς στο τουριστικό πεδίο

Η Θεσσαλία με δυναμικό τρόπο κερδίζει όλο και περισσότερους επισκέπτες. Εχοντας να προσφέρει αμέτρητες επιλογές, αποτελεί έναν ιδανικό τόπο για διακοπές, ξεκούραση, εξερεύνηση, αθλητισμό και πολλές ακόμη δραστηριότητες.

Αυτή τη δυναμική του τουρισμού όλο το έτος κατέδειξε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη διάρκεια της Διεθνούς Εκθεσης Τουρισμού Philoxenia που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στους χώρος της ΔΕΘ.

Διαβάστε επίσης
Μεγάλα διεθνή τουριστικά γεγονότα οι εκθέσεις Philoxenia & Hotelia

Αναδεικνύοντας το πολύπλευρο τουριστικό προϊόν, τις ομορφιές του τόπου και τον φιλόξενο κόσμο, η Περιφέρεια Θεσσαλίας στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερη προσέλκυση επισκεπτών.

Για τους στόχους αυτούς μίλησαν στο Life-Events.gr ο κ.Ιωάννης Μπουτίνας, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας και ο κ.Λάμπρος Ζάρρας Αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών…