Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για την προσβασιμότητα Κωφών και Βαρήκοων

Σήμερα στις 17:00 Η Σχολή Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας Smiyl, Sign me in your life, πραγματοποιεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 14 στη Θεσσαλονίκη, στις 17:00 την εκδήλωση με τίτλο: «De(a)finite access». Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι δράσεις και η φιλοσοφία της σχολής Ελληνικής Νοηματικής γλώσσας Smiyl γύρω από την […]

Σήμερα στις 17:00

Η Σχολή Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας Smiyl, Sign me in your life, πραγματοποιεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 14 στη Θεσσαλονίκη, στις 17:00 την εκδήλωση με τίτλο: «De(a)finite access».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι δράσεις και η φιλοσοφία της σχολής Ελληνικής Νοηματικής γλώσσας Smiyl γύρω από την εκπαίδευση στην Ελληνική Νοηματική γλώσσα.

Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν οι προσβάσιμες υπηρεσίες που παρέχουν οι εταιρείες:
– dot2dot: πολιτιστική εταιρεία με θεματικές διαδρομές και εναλλακτικές ξεναγήσεις
– Normless: architecture studio & workplace
– the little foxes: baby theatre company
– Γουίλερ και Ντόνα: ένα κόμικ για τη διαφορετικότητα.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με τραυματία στη Νεάπολη

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Βασικές αρχές και καλές πρακτικές επικοινωνίας με Κωφούς και Βαρήκοους» από τους συγγραφείς του, Γαλήνη Σαπουντζάκη και Χρήστο Γεωργοκωστόπουλο. Θα προλογίσει ο κύριος Χρυσόστομος Παπασπύρου.