Θεσσαλονίκη: Η Νέα Παραλία ντύνεται στα ροζ στο πλαίσιο της εκστρατείας Pink Together (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Το «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης διοργανώνει το 1ο “Pink Together” και μας καλεί να γιορτάσουμε ΜΑΖΙ τη σπουδαιότητα της ΠΡΟΛΗΨΗΣ!

Save the Date λοιπόν! Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, στις 17:00, η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης πρόκειται να γίνει «ροζ» για να γιορτάσουμε ΜΑΖΙ το σπουδαίο δώρο της ΖΩΗΣ!

Pink Together "Αλμα Ζωής"

Η πρόεδρος του Συλλόγου Κυριακούλα Δερεκενάρη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα τόνισε ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα. “Ο στόχος μας είναι να ενημερώσουμε όλες τις γυναίκες. Θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα στην γυναίκα που νοσεί τώρα…είμαστε εδώ για εσένα για όλη σου την οικογένεια. Στο “Άλμα Ζωής” είμαστε όλοι μέλη γυναίκες που βιώσαμε τον καρκίνο του μαστού…Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι για τον καρκίνο του μαστού. Όλες είναι νικήτριες, όλες πολεμήσαν”.

Δείτε ολόκληρη την δήλωση της κ. Δερεκενάρη

Λίγα λόγια για το Pink Together!

Τον Οκτώβριο του 2022 πραγματοποιήθηκε το επετειακό 10ο Sail for Pink, το οποίο, αποχαιρετούμε και το αφήνουμε να σαλπάρει με χάρη έχοντας στο μυαλό και στην καρδιά μας χαρούμενες και ζεστές αναμνήσεις.

Έτσι λοιπόν, δίνουμε τη θέση του, τον Μάιο του 2024, στο… Pink Together!

Σας προσκαλούμε να κάνουμε μαζί μία τεράστια “ροζ” αγκαλιά, να συνεχίσουμε την παράδοση του Sail for Pink, αλλά αυτή τη φορά επί ξηράς, εμπλουτίζοντάς την και δημιουργώντας νέες παραδόσεις!

Pink Together "Αλμα Ζωής"

Με το Pink Together θέλουμε να αισθανθούμε πως είμαστε ξανά ΜΑΖΙ στην πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού, ΜΑΖΙ στην στήριξη της γυναίκας που βιώνει τον Καρκίνο του Μαστού, ΜΑΖΙ να γιορτάσουμε την πολυτιμότητα της ζωής, ΜΑΖΙ να τιμήσουμε εκείνες τις γυναίκες που δεν είναι πια εδώ. Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του “Pink Together” https://almazoisthes.gr/pink-together-almazoisthessalonikis/, αλλά και στο Facebook Event https://www.facebook.com/events/935963898194536.