Θεσσαλονίκη: Συνέδριο στο ΑΠΘ για τις νέες τεχνολογίες και την βιντεοανάλυση στο ποδόσφαιρο

Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με θέμα “Νέες Τεχνολογίες, Βιντεοανάλυση, Καινοτόμες Μέθοδοι. Η διασύνδεση με την εξελισσόμενη ποδοσφαιρική αγορά” στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ, στη Θέρμη.

Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου είναι «Ειδικά θέματα προπονητικής ποδοσφαίρου με τη χρήση νέων τεχνολογιών», «Ειδικά θέματα βιντεοανάλυσης στο σύγχρονο ποδόσφαιρο», «Live analysis Word Cup Qatar 2022 France – Denmark», «Νέες Τεχνολογίες και Προπονητική Επιβάρυνση» και «Η ανάλυση της απόδοσης του τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».

Το Συνέδριο έχει επετειακό χαρακτήρα γιατί πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 11 κύκλων από την ίδρυση και λειτουργία το 2018 του αντίστοιχου επιμορφωτικού προγράμματος του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΑΠΘ, καθώς και της προσφοράς του στον τομέα της ανάλυσης της ποδοσφαιρικής απόδοσης. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «το Συνέδριο φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, καθώς βασίζεται στη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων επιμορφωτικών κύκλων εκπαίδευσης».

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν ως εισηγητές όσοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΑΠΘ, οι οποίοι έχουν εξειδικευτεί και εργάζονται καθημερινά στο υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο, τόσο στο ποδόσφαιρο των νέων, όσο και των ενηλίκων.

Περισσότερες πληροφορίες και προεγγραφή στο Συνέδριο στον σύνδεσμο: https://michailidis79.wixsite.com/website.

ΑΠΘ