Θεσσαλονίκη: Τίμησαν τη μνήμη του Γιώργου Ιβάνοφ – Σαϊνοβιτς

Σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στην μνήμη του Γιώργου Ιβάνοφ – Σαϊνοβιτς.

Πιο συγκεριμένα, συγκεκριμένα εκπρόσωποι της Πολωνικής κυβέρνησης με επικεφαλής τον πρέσβη Άρτουρ Πιότρ Λόμπαρτ και των εκπροσώπων του πολωνικού ελληνικού επιμελητήριου θέλησαν να τιμήσουν τον Γιωργο Ιβάνοφ – Σαϊνοβιτς εθνικό ήρωα σε Ελλάδα και Πολωνία.

Στην εκδήλωση που έγινε στο άγαλμα του Ιβάνοφ- Σαϊνοβιτς καταθέσαν στεφάνια εκ μέρους της Πολωνικής Κυβέρνησης, ενώ το παρών έδωσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) ,Θόδωρος Καράογλου και τον Δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Μάκης Κυζιρίδης, ενώ παραβρέθηκε και ο Σωκράτης Φάμελλος και εκπρόσωποι του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Φώτη Θέο.

Διαβάστε επίσης
Προβληματισμός στη Θεσσαλονίκη: 4.349 κρούσματα την τελευταία εβδομάδα

Στη συνέχεια υπήρξε άλλη μια εκδήλωση αυτή την φορά στην προτομή του έξω από το γήπεδο που έχει το όνομα του, Ιβανωφειο, στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. Τα μέλη της κυανόλευκης οικογένειας υποδέχτηκαν τους εκπροσώπους της Πολωνικής Κυβέρνησης , ενώ παρέστησαν και αθλητές από τα τμήματα ακαδημιών του μπάσκετ και του Τζούντο. Στεφανι κατέθεσε εκ μέρους της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ο αντίπροεδρος Διονύσης Κοντοτάσιος.

Με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων υπήρξε συνάντηση στα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλής και η διοίκηση του Συλλόγου παρέθεσε γεύμα στους Πολωνούς εκπροσώπους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *