Θεσσαλονίκη: Το φημισμένο Γαλακτοζαχαροπλαστείο «Δορκάδα» μετακομίζει μετά από 61 χρόνια

Δορκάδα Γαλακτοζαχαροπλαστείο

Νέα διεύθυνση και νέα εποχή για ένα ιστορικό κατάστημα της πόλης

Μετά από 61 ολόκληρα χρόνια το γαλακτοζαχαροπλαστείο «Δορκάδα» στη Θεσσαλονίκη αλλάζει… στέκι!

Η «Δορκάδα», ένα από τα πιο ιστορικά γαλακτοζαχαροπλαστεία της πόλης μετακομίζει σε νέα διεύθυνση.
Από το 1961, η «Δορκάδα» βρισκόταν στο ίδιο σημείο, στην Κασσάνδρου 91. Πλέον, πηγαίνει σε ένα νέο, προφανώς μεγαλύτερο χώρο.

Τα νέα όμως είναι ευχάριστα για τους πιστούς της πελάτες και όχι μόνο καθώς, αλλάζει μεν διεύθυνση παραμένει όμως στην ίδια οδό. Ετσι, δεν θα χρειαστούν να αλλάξουν την αγαπημένη τους συνήθεια, αφού πλέον μεταφέρεται λίγο πιο πέρα, στην Κασσάνδρου 66.

Σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα λειτουργίας του γαλακτοζαχαροπλαστείου στο χώρο και οι ιδιοκτήτες της, με σχετική ανάρτηση, ενημέρωσαν τον κόσμο και… αποκάλυψαν τη φιλοδοξία τους.

«Από το 1961 μέχρι και σήμερα, η Δορκάδα στεγαζόταν επί της οδού Κασσάνδρου 91. Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα λειτουργίας της και σε λίγες μέρες μεταφέρεται απέναντι, επί της οδού Κασσάνδρου 66, σε έναν νέο και μεγαλύτερο χώρο, εγκαινιάζοντας έτσι μια νέα εποχή. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την αγάπη και τη στήριξή σας. Μία νέα εποχή ξεκινά για το γαλακτοζαχαροπλαστείο 60 χρόνια μετά και φιλοδοξούμε να μείνουμε εκεί και για τα επόμενα 60, ελπίζοντας ότι και τα παιδιά μας θα θελήσουν να συνεχίσουν την παράδοση, όπως συνεχίσαμε και εμείς από τους πατεράδες μας».