Το εστιατόριο Trizoni γιορτάζει τα 40 χρόνια με νέες προτάσεις δημιουργικής ψαροφαγίας

Trizoni Κρυοπηγή Χαλκιδική εστιατόριο

Κάθε εβδομάδα παρουσιάζει θεματική εκδήλωση με ειδικά μενού

Ο Όμιλος TRIZONI γιορτάζοντας τη 40χρονη πρωτοπορία του στο χώρο της δημιουργικής ψαροφαγίας, με υψηλές διακρίσεις και βραβεία που τον κατατάσσουν στους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς θαλασσινής κουζίνας στην Ελλάδα αλλά και με την εμπιστοσύνη των διαχρονικών πελατών του, υποδέχεται το καλοκαίρι με νέες προτάσεις σε δύο εμβληματικούς χώρους, στο μοναδικής αισθητικής ισόγειο οίκημα με τη φιλόξενη αυλή στην Κρυοπηγή της Χαλκιδικής και σ΄ένα από τα εμβληματικότερα κτίσματα του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, στα Λαδάδικα, απέναντι από την είσοδο του λιμανιού.

Το TRIZONI γιορτάζει και από την 1η Ιουνίου, κάθε εβδομάδα, παρουσιάζει θεματική εκδήλωση με ειδικά μενού από την 40χρονη πορεία του. Το TRIZONI γιορτάζει και ανοίγει τις πόρτες του σε φίλους και πελάτες, προτείνοντας στους γνώστες του καλού ψαριού διαφορετικές κάθε φορά γαστρονομικές προτάσεις από το πλούσιο μενού και τις σπεσιαλιτέ του με αμιγώς ελληνικά ψάρια και θαλασσινά που παραλαμβάνονται καθημερινά, τις ειδικές κοπές όπως tartar, sashimi και crudo, τα συνοδευτικά, τις σαλάτες με βιολογικό λάδι προϊόν συνεργασίας με την Αθωνική Πολιτεία, το ψωμί από τον δικό του ξυλόφουρνο, τα τυριά από τον τυροκόμο της επιχείρησης, όπως και το ομώνυμο βιοδυναμικό κρασί από τους αμπελώνες της Χαλκιδικής, που αποτελούν εγγύηση ποιότητας και γεύσης και παραπέμπουν “σε μερικές απ΄τις πιο οικείες γεύσεις της μνήμης μας”.

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Ωρα… τελικού για το Κύπελλο - Αυλαία στα πλέι άουτ της Α1 κατηγορίας

Διαβάστε εδώ: Το εστιατόριο της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής που έγινε… αστεράτο

Πιστός στα λόγια του Leonardo da Vinci ότι, “Η απλότητα είναι η αρτιότερη σύνθεση”, ο πολυβραβευμένος manager Αστέριος Σουσούρας, σημειώνει: “Είναι μεγάλη ευθύνη να διαχειριζόμαστε αυτά τα μεγαλειώδη δώρα της θάλασσας. Ευθύνη που μετουσιώνουμε σε μαγειρική απλότητα, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην άριστη ποιότητα πρώτης ύλης σε όλα τα πιάτα, τα εκλεκτά κρασιά, σε μια ξεχωριστή εμπειρία TRIZONI, γεύσης και γαστρονομικής απόλαυσης”, φανατική συνήθεια για τους λάτρεις της ψαροφαγίας. «Τα concept Trizoni το επόμενο διάστημα θα παρουσιάσουν δύο νέα μοναδικά high-end concept στον τομέα της φιλοξενίας και του μοναδικού casual dining fish food», υπογραμμίζει ο θεσμικός επενδυτής των εταιρειών του ομίλου, fund manager Γιώργος Κατοστάρης.

Trizoni Κρυοπηγή Χαλκιδική εστιατόριο

Trizoni Κρυοπηγή Χαλκιδική εστιατόριο

Trizoni Κρυοπηγή Χαλκιδική εστιατόριο