Το ΕΒΕΘ στηρίζει τα μέλη του για τις εκθέσεις Hotelia, Detrop-Oenos & Freskon

ΕΒΕΘ ΚΑΔ Επιμελητήριο

Επιδότηση συμμετοχής μελών Στην επιδότηση της συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών του στις διεθνείς εκθέσεις Hotelia, Detrop-Oenos και Freskon, προχωρεί και φέτος το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με το κύρος του Thes.gr Σε συνέχεια της επιτυχούς διεξαγωγής του Προγράμματος Επιδότησης Εκθέσεων Εσωτερικού του ΕΒΕΘ, που κατά τα τελευταία χρόνια […]

Επιδότηση συμμετοχής μελών

Στην επιδότηση της συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών του στις διεθνείς εκθέσεις Hotelia, Detrop-Oenos και Freskon, προχωρεί και φέτος το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Σε συνέχεια της επιτυχούς διεξαγωγής του Προγράμματος Επιδότησης Εκθέσεων Εσωτερικού του ΕΒΕΘ, που κατά τα τελευταία χρόνια δίνει την ευκαιρία σε μέλη του Επιμελητηρίου να μετάσχουν με ιδιαίτερα χαμηλό τίμημα, σε επιλεγμένες εκθεσιακές διοργανώσεις της ΔΕΘ-Helexpo, η Διοίκηση του ΕΒΕΘ αποφάσισε την επιδότηση μελών του και για τις ακόλουθες Διεθνείς Εκθέσεις που διεξάγονται στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ-Helexpo, στη Θεσσαλονίκη:

  • HOTELIA, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, 9-11 Νοεμβρίου 2018

  • DETROP/OENOS, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΟΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ /ΟΙΝΟΥ, 2-4 Μαρτίου 2019

  • FRESKON, ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ 11-13 Απριλίου 2019.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΒΕΘ προσκαλεί επιχειρήσεις-μέλη του να συμμετάσχουν στην επερχόμενη Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού, HOTELIA, στις 9-11 Νοεμβρίου του 2018, στους χώρους του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ (www.ebeth.gr ), πεδίο ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ή να απευθύνονται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων ΕΒΕΘ, τηλ. 2310 370132.