“Το ΚΑΠΠΑ στην Περαία να αποτελέσει αθλητικό και πολιτιστικό πόλο της Βόρειας Ελλάδας” (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ΚΑΠΠΑ

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Παναγιώτης Τροκάνας, μιλά στο Thes.gr για το συγκρότημα στο δήμου Θερμαϊκού

Σε λειτουργία βρίσκεται και πάλι η πισίνα στο ΚΑΠΠΑ στην Περαία, μετά από μήνες που έμεινε κλειστή λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Ο χώρος στο συγκρότημα που είχε κατασκευαστεί στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 και πέρασε από μια μακρά περίοδο όπου είτε έμεινε κλειστό είτε έγινε στόχος βανδάλων που έκλεψαν πολύτιμο υλικό, αποκτά και πάλι ζωή.

Η πανδημία μπλόκαρε σε μεγάλο βαθμό το πλάνο ανάπτυξης κι εκμετάλλευσης που είχε θέσει ως στόχο ο δήμος Θερμαϊκού. Δόθηκε όμως ο χρόνος ώστε να προετοιμαστεί, να γίνουν απαραίτητες εργασίες ώστε να αποκτήσει και πάλι μια κανονική μορφή και να αποδοθεί στους πολίτες της περιοχής.

Πλέον, το κέντρο αθλητισμού και πολιτισμού απέκτησε ζωντάνια, ο κόσμος μπορεί να το επισκεφθεί ενώ πολίτες μπορούν να χρησιμοποιούν την πισίνα του.

ΚΑΠΠΑ πισίνα

Επειτα από τηλεφωνικό ραντεβού, δύναται να χρησιμοποιηθεί από υποψήφιους Σχολών Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Στρατιωτικών Σχολών, αλλά και για θεραπευτική άσκηση από τους θεραπευόμενους και τα άτομα με αναπηρίες, καθώς και από τους συνοδούς τους με την ανάλογη βεβαίωση.

Διαβάστε επίσης
Τσαμασλής: «Κανένας εκβιασμός δεν θα περάσει σε μένα και τους συνεργάτες μου»

ΚΑΠΠΑ πισίνα

Στους χώρους του ΚΑΠΠΑ ξενάγησε το Thes.gr ο Παναγιώτης Τροκάνας, αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Η επιδίωξη της δημοτική αρχής είναι ο χώρος να γίνει σημείο αναφοράς για όλη τη Βόρεια Ελλάδα και οι πολίτες του δήμου Θερμαϊκού να είναι υπερήφανοι για το κομμάτι αυτό.

ΚΑΠΠΑ μαρίνα

Ο κ. Τροκάνας αναφέρθηκε στο στόχο ανακατασκευής του δρόμου που οδηγεί στο συγκρότημα, αλλά και να μπορούν να χρησιμοποιηθούν το γυμναστήριο, το αμφιθέατρο στο οποίο έχουν γίνει εργασίες και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει εκδηλώσεις και το γήπεδο μπάσκετ. Παράλληλα, στο ΚΑΠΠΑ υπάρχουν ξενώνες, εστιατόριο και μαρίνα. Η καθολική χρήση του αποτελεί ένα στόχο που κατά τον αντιδήμαρχο είναι εφικτός.

ΚΑΠΠΑ

ΚΑΠΠΑ αμφιθέατρο

ΚΑΠΠΑ πισίνα

ΚΑΠΠΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *