Το Μετρό Θεσσαλονίκης ανάβει τα φώτα στους γερανούς

Αύριο στις 18:00 Η Αττικό Μετρό Α.Ε., συμμετέχοντας και φέτος στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης ενόψει των Χριστουγέννων, ανάβει τα φώτα των γερανών που βρίσκονται στο εργοτάξιο «Αγία Σοφία» και στο εργοτάξιο «Πανεπιστήμιο» (μπροστά από την κεντρική Βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ.).Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με το κύρος του Thes.gr Στο πλαίσιο […]

Αύριο στις 18:00

Η Αττικό Μετρό Α.Ε., συμμετέχοντας και φέτος στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης ενόψει των Χριστουγέννων, ανάβει τα φώτα των γερανών που βρίσκονται στο εργοτάξιο «Αγία Σοφία» και στο εργοτάξιο «Πανεπιστήμιο» (μπροστά από την κεντρική Βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ.).

Στο πλαίσιο αυτό, η Αττικό Μετρό Α.Ε. προσκαλεί όλες και όλους την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Σταθμό «Αγία Σοφία», όπου σε μια γιορτινή τελετή, συνοδεία του μουσικού συγκροτήματος “Batala Salonica”, θα ανάψουν τα φώτα των γερανών.

Ο Πρόεδρος της «Αττικό Μετρό Α.Ε.», Καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Το Μετρό της Θεσσαλονίκης, έργο που ταλαιπώρησε την πόλη και τους πολίτες, έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια, όπως όλοι διαπιστώνουν, μεγάλη πρόοδο και επιτέλους πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του, καθώς σε δύο χρόνια από σήμερα θα δοθεί σε λειτουργία το σύνολο της βασικής γραμμής από τη Νέα Ελβετία έως το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Η λειτουργία του Μετρό θα αλλάξει ριζικά τις κυκλοφοριακές συνθήκες και θα διαμορφώσει μια διαφορετική καθημερινότητα για όλους στη Θεσσαλονίκη.

Συμμετέχοντας και φέτος στις εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης ενόψει των Χριστουγέννων, η Αττικό Μετρό ΑΕ ανάβει τα φώτα των γερανών, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στην πόλη. Θα ήθελα με την ευκαιρία, εκ μέρους όλων όσοι εργάζονται για να αποκτήσει η πόλη σύντομα ένα σύγχρονο και ασφαλή μητροπολιτικό σιδηρόδρομο, να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους».