Το ξενοδοχείο Bahar Boutique μετατρέπει τα δωμάτιά του σε ShowRoom PopUp

ξενοδοχείο Bahar Boutique

Θα φιλοξενήσει μικρές τοπικές επιχειρήσεις

Το ξενοδοχείο Bahar Boutique ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την Κυριακή (16/6) μικρές τοπικές επιχειρήσεις σε ένα ιδιαίτερο bazaar, που θα στηθεί στα δωμάτια του, μεταμορφώνοντας τα σε ShowRoom PopUp.

Αν και υποδεχτήκαμε το καλοκαίρι του 2024 συνεχίζουμε  να  εμπνεόμαστε  από το παρελθόν, από τη γειτονιά του Φραγκομαχαλά, από την έντονη ζωή του εμπορίου, από τα αρώματα και τις γεύσεις, από τη διάδραση και τις συναντήσεις των ανθρώπων.

Εμπνεόμαστε όμως κι από τους ανθρώπους της πόλης και της γειτονιάς που με πολλή αγάπη, τέχνη και φαντασία δημιουργούν και παρουσιάζουν τα έργα τους.  Γι’ αυτό το λόγο και συνεχίζοντας την προσπάθεια μας να αναδημιουργήσουμε ένα σύγχρονο σταυροδρόμι εμπορίου, μόδας και τέχνης το ξενοδοχείο Bahar Boutique θα μετατραπεί την Κυριακή 16/6 για μια μέρα σε χώρο φιλοξενίας εκθετών-εμπόρων, όπου τα δωμάτια του θα διακοσμηθούν από τον κάθε εκθέτη όπως ο ίδιος επιθυμεί για να υποδεχτεί τους πελάτες του, να εκθέσει και να πουλήσει τα προϊόντα του.

Ταυτόχρονα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στους χώρους του ξενοδοχείου, να πάρουν ωραίες ιδέες και να εξοπλιστούν με ρούχα και αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις ή να φτιάξουν πολύχρωμα braids.

Διαβάστε επίσης  Ανοιξε το νέο 10όροφο κατάστημα Marks & Spencer στην Θεσσαλονίκη

Στο καφέ του ξενοδοχείου SEBIL Coffee & Cocktails το Shook radio και ο Dj Αλέξης θα σας περιμένουν με ξεσηκωτική μουσική, ενώ cocktails και spirits από Luxardo και Tanquray θα συνοδεύουν την υπέροχη Κυριακή σας.

Για περισσότερες πληρoφορίες: https://fb.me/e/gaMf80jea

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
T: (+30) 2310 553433, (+30) 2310 536881
E.: [email protected]
www.baharboutiquehotel.com