Τουρνουά μπιτς βόλεϊ στον Πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως στο Κορδελιό

Για το 2ο Τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ 2X2 Το 2ο Τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ Mixed 2X2, η επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, “ανοίγει πανιά” επιφυλάσσοντας ένα συναρπαστικό θέαμα για τους δημότες κάθε ηλικίας. Από σήμερα Πέμπτη 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου το αμφιθέατρο του Πεζόδρομου Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελευθέριο Κορδελιό μετατρέπεται σε…. “παραλία” […]

Για το 2ο Τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ 2X2

Το 2ο Τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ Mixed 2X2, η επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, “ανοίγει πανιά” επιφυλάσσοντας ένα συναρπαστικό θέαμα για τους δημότες κάθε ηλικίας.

Από σήμερα Πέμπτη 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου το αμφιθέατρο του Πεζόδρομου Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελευθέριο Κορδελιό μετατρέπεται σε…. “παραλία” και υποδέχεται μεικτές ομάδες των 2 ατόμων (ηλικίας άνω των 16 ετών), σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Η διοργάνωση υλοποιείται με την ευθύνη της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού και της ΔΗΚΕΚΕ και την υποστήριξη τοπικών καταστημάτων και επιχειρήσεων, και σε αυτήν μπορούν να συμμετάσχουν αποκλειστικά μεικτές ομάδες (γυναίκα & άνδρας) των 2 ατόμων, ηλικίας άνω των 16 ετών.

Διαβάστε επίσης
Ετοιμάζεται ο αναπτυξιακός οργανισμός δήμων Κορδελιού - Ευόσμου και Δέλτα

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 28 Αυγούστου (Ώρες: 8.00 π.μ. – 14.30 μ.μ.) στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου (πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού, οδός Εθν. Αντιστάσεως 56, τηλέφωνο: 2310 767659) και στο Δημοτικό Γυμναστήριο της οδού Κολοκοτρώνη (οδός Κολοκοτρώνη 43, Εύοσμος, Τηλέφωνο: 2310 700082).

Το κόστος συμμετοχής στο Τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ ανέρχεται στα 10 ευρώ/ομάδα.

Ξεχωριστό τόνο στη διοργάνωση θα δώσουν οι αγώνες επίδειξης αθλητών υψηλού επίπεδου Μπιτς Βόλεϊ γυναικών και ανδρών που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, ενώ μετά την ολοκλήρωσή τους στις 21.30 θα ακολουθήσει πάρτι στο χώρο του αμφιθέατρου Εθνικής Αντιστάσεως.