TRIMORE Syros Triathlon: 12 λόγοι που κάνουν το event… μοναδικό

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν για να κλείσουν οι εγγραφές ενώ σιγά – σιγά τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα της Σύρου γεμίζουν!
Φέτος το event θα αναπτυχθεί και εκτός Ερμούπολης και ακόμη περισσότερες επιλογές είναι διαθέσιμες, σε ένα νησί που πεισματικά κρατά το επίπεδο των τουριστικών υπηρεσιών ψηλά σε αντιδιαστολή με το επίπεδο τιμών που παραμένει -στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων- εξαιρετικά χαμηλά!

Θα μπορούσε κανείς πολλά να πει για το τετραήμερο πλέον αυτό Premium Multisport Event, είναι όμως 12 λόγοι για τους οποίους κανείς δεν πρέπει να λείψει φέτος από τη Σύρο!

1. Φέρνει γρήγορα το Καλοκαίρι!
Αμέσως με το κλείσιμο των σχολείων και τη λήξη των Πανελλαδικών εξετάσεων, η θάλασσα του Αιγαίου και ο “νησιώτικος αέρας” γίνεται πρωταγωνιστής της διασκέδασης, της δράσης και της παρέας.

2. Πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων για όλους!
Ενα πρόγραμμα γεμάτο δράση στις περισσότερες παραλίες του νησιού, ανοικτό για όλα τα επίπεδα αθλητών όλων των ηλικιών (ειδικά για παιδιά), στο οποίο μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας, δίπλα ακόμη και σε παγκόσμιους πρωταθλητές.

3. Γεμάτο έμπνευση και παρακίνηση!
Πέραν της γενικότερης διάχυτης ιδέας: “Ποτέ δεν ξέρεις τα όρια της δύναμής σου.. μέχρι να προσπαθήσεις” μότο της διοργάνωσης, έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις μέσα στο Θέατρο Απόλλων (μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου και ένα από τα μεγαλύτερα σχετικά παγκόσμια μνημεία), αθλητές πρότυπα και εμπνευστές να μοιράζονται μαζί σου δυνατές στιγμές, αξίες και ιδανικά τους, κάνοντάς σου το κάθε τόλμημα.. προσιτό!

4. Με σεβασμό στον αθλητή!
Σχεδιασμένο από αθλητές.. πρωτίστως για αθλητές! Χωρίς να υστερεί σε καμία από τις παραμέτρους που καθιστούν το event εξαιρετικό θέαμα, είναι σχεδιασμένο να ακουμπήσει τις καρδιές εκείνων που θα αποφασίσουν να το ζήσουν από μέσα!

5. Με σεβασμό στον πολίτη – επαγγελματία, το Νησί!
Λαμβάνοντας υπόψη από το σχεδιασμό του την κάθε ενδιαφερόμενη πλευρά που “αγγίζει” ή “ενοχλεί” με τη διεξαγωγή του το event, σέβεται και προστατεύει τις ανάγκες και προσδοκίες τους.

6. Τιμή σε όλους όσους τολμούν!
Η διοργάνωση αναγνωρίζει στο ίδιο μέτρο την προσπάθεια του πρώτου με την απόφαση, το πείσμα και το πάθος εκείνου που για πρώτη φορά δοκιμάζει τον εαυτό του και συμμετέχει στις επίπονες προσπάθειες των σπορ που περιέχει το event. Το μέτρο του καθενός.. καθορίζει το μέγεθος της υπέρβασης και επιτυχίας του!

7. Πρώτα η ασφάλεια!
Βάζοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο, η διοργάνωση έχει λάβει όλα τα δυνατά μέτρα, ώστε να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες αλλά και βελτίωσης της δυνατότητας διαχείρισης κάθε περιστατικού που θα μπορούσε να συμβεί!

8. Δείχνει το δρόμο ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού!
Με εξωστρέφεια και δυναμισμό, αναγνωρίζοντας το πλεονέκτημα της χώρας μας στη Τουριστική Βιομηχανία, αναπτύσσει στο μέτρο που μπορεί τον θεματικό Τουρισμό, στις αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις που περιέλαβε στο πρόγραμμα.

9. Ολιστική αντιμετώπιση επισκεπτών!
Η διοργάνωση ενδιαφέρεται για τον κάθε μεμονωμένο αθλητή, συνοδό, θεατή, επισκέπτη και έχει φροντίσει στο site της να δώσει την ευκαιρία ειδικών εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τη διαμονή, τη διατροφή και τη διασκέδαση. Επίσης, να δώσει μια εικόνα όλων όσων αξίζει να δει κανείς επισκεπτόμενος το νησί ως πολιτιστικά μνημεία, αξιοθέατα, παραλίες κλπ

10. Ακούσαμε τη γνώμη σας και βελτιωνόμαστε!
Κάθε γνώμη που έφτασε στ’ αυτιά της διοργάνωσης -με οποιονδήποτε τρόπο- έτυχε μεγάλης προσοχής και εξέτασης, ώστε η επόμενη να είναι ακόμη πιο κοντά στις προσδοκίες εκείνων που θα επιλέξουν να ζήσουν την εμπειρία

11. Είναι μεταξύ των καλύτερων Τριαθλητικών event στον κόσμο!
Η διοργάνωση δεν διστάζει ούτε στιγμή να θέσει το event σε αξιολόγηση εκείνων που έλαβαν μέρος, εκτιμώντας τη δύναμη αυτού του εργαλείου (www.racecheck.com) για την ανάπτυξη και την προβολή του.

12. Δεν ξεχνάς ποτέ το λόγο για τον οποίο ξεκίνησες!
Γι’ αυτούς αλλά και πολλούς άλλους λόγους… η Σύρος είναι ο προορισμός μας στις 15 Ιουνίου 2017!

Όλοι συζητούν για το TRIMORE Syros Triathlon! Γίνε κομμάτι του και μοιράσου την εμπειρία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *