Τρίτος κύκλος διάλεξης στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Δήμου Καλαμαριάς

Την Δευτέρα 5 Μαρτίου στο Θεατράκι «Οδού Χηλής» Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των δύο προηγούμενων θεματικών ενοτήτων του Ανοικτού Πανεπιστημίου του Δήμου Καλαμαριάς ΠΟΛΙΤΗΣ- ΠΟΛΗ- ΠΟΛΙΤΕΙΑ , συνεχίζεται την Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 7 το βράδυ στο Θεατράκι της «Οδού Χηλής», η τρίτη ενότητα. Θέμα της ενότητας αυτής «Αναζητώντας τις ρίζες μας: Η προέλευση και […]

Την Δευτέρα 5 Μαρτίου στο Θεατράκι «Οδού Χηλής»

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των δύο προηγούμενων θεματικών ενοτήτων του Ανοικτού Πανεπιστημίου του Δήμου Καλαμαριάς ΠΟΛΙΤΗΣ- ΠΟΛΗ- ΠΟΛΙΤΕΙΑ , συνεχίζεται την Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 7 το βράδυ στο Θεατράκι της «Οδού Χηλής», η τρίτη ενότητα.

Θέμα της ενότητας αυτής «Αναζητώντας τις ρίζες μας: Η προέλευση και εξέλιξη του ανθρώπου-μαρτυρίες από τον Ελλαδικό χώρο», το οποίο θα παρουσιάσει και θα αναλύσει ο Καθηγητής του Τμήματος Γεωλογίας του Α.Π.Θ. κ. Γιώργος Κουφός.

Διαβάστε επίσης
Φωταγωγείται το δημαρχείο Καλαμαριάς για την ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών

Στο τέλος της διάλεξης το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει ερωτήσεις στον εισηγητή, σχετικά με το θέμα που διαπραγματεύεται η συγκεκριμένη ενότητα και τους απασχολεί και θα ακολουθήσει διάλογος.