Βέροια: Ετοιμάζεται εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο χωριό

Κατερίνη

Τα Χριστούγεννα ολοένα και πλησιάζουν και ένα ολοκαίνουργιο και άκρως εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο χωριό θα δημιουργηθεί σε λίγες ημέρες στη Βέροια. Στο προσεχές χρονικό διάστημα θα δημιουργηθεί ένας εκπληκτικός εορταστικός χώρος που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για χιλιάδες παιδιά όλων των ηλικιών. Θα στηθεί λίγο έξω από τη Βέροια και θα είναι ένα από τα […]

Τα Χριστούγεννα ολοένα και πλησιάζουν και ένα ολοκαίνουργιο και άκρως εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο χωριό θα δημιουργηθεί σε λίγες ημέρες στη Βέροια.

Στο προσεχές χρονικό διάστημα θα δημιουργηθεί ένας εκπληκτικός εορταστικός χώρος που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για χιλιάδες παιδιά όλων των ηλικιών. Θα στηθεί λίγο έξω από τη Βέροια και θα είναι ένα από τα καλύτερα της Μακεδονίας. Θα ανταγωνίζεται ακόμη και την «Ονειρούπολη» της Δράμας!

Θα έχει δεκάδες σπιτάκια, παιχνίδια και ένας Άγιος Βασίλης που έρχεται απευθείας από τον Βόρειο Πόλο, θα περιμένει τα μικρά παιδιά για να δεχθεί τα γράμματά τους και να φωτογραφηθεί μαζί τους!

Στο συγκεκριμένο εγχείρημα θα συμμετέχουν και γνωστές επιχειρήσεις της Ημαθίας, ενώ οι εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι υπεύθυνοι θα είναι άκρως εντυπωσιακές. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες εργασίες και το Χριστουγεννιάτικο χωριό αναμένεται να είναι έτοιμο στις αρχές Δεκεμβρίου.

Πηγή: veriotis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *