«Υποστηρίζουμε τη γονιμότητα στην πράξη»: Εκδήλωση για τη γονιμότητα

Αύριο, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 17.30 στο Ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE Στο πλαίσιο της 2ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Γονιμότητας, το Σωματείο Υποστήριξης Γονιμότητας «Κυβέλη», σε συνδιοργάνωση με το Embryolab, μία από τις πρωτοπόρες μονάδες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ελλάδα και με την υποστήριξη του ομογενειακού Σωματείου AHEPA, διοργανώνει την εκδήλωση ενημέρωσης «Υποστηρίζουμε τη γονιμότητα στην πράξη», που θα […]

Αύριο, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 17.30 στο Ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE

Στο πλαίσιο της 2ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Γονιμότητας, το Σωματείο Υποστήριξης Γονιμότητας «Κυβέλη», σε συνδιοργάνωση με το Embryolab, μία από τις πρωτοπόρες μονάδες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ελλάδα και με την υποστήριξη του ομογενειακού Σωματείου AHEPA, διοργανώνει την εκδήλωση ενημέρωσης «Υποστηρίζουμε τη γονιμότητα στην πράξη», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 17.30 στο Ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE.

Φέτος, συμπληρώνονται 40 χρόνια από τη γέννηση του πρώτου παιδιού εξωσωματικής γονιμοποίησης, της Louise Brown. Τα παιδιά μεγαλώσανε κι εμείς ζούμε πια τη νέα εποχή στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή!
Ελάτε να συναντήσουμε τους ειδικούς στην αναπαραγωγή και τη γονιμότητα και να μιλήσουμε απλά για την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή στην πράξη!

Παράλληλα, όλη την εβδομάδα σε κεντρικά σημεία της πόλης εκπρόσωποι του Σωματείου Κυβέλη και ειδικοί του Embryolab, θα ενημερώνουν το κοινό για τη γονιμότητα και τη σημασία της πρόληψης αλλά και της σωστής διαχείρισης της, σε ειδικά διαμορφωμένα stand.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ενημέρωσης που πραγματοποιούνται σε όλη την Ευρώπη, τη συγκεκριμένη εβδομάδα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Fertility Europe.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γονιμότητας (6/11 – 12/11), είναι ένας καθιερωμένος πια, θεσμός, ο οποίος δημιουργήθηκε από την ανάγκη για ορθή ενημέρωση σε θέματα που άπτονται στην υπογονιμότητα. Σε αυτές τις εκδηλώσεις συμμετέχουν ευρωπαϊκά
σωματεία με κοινές δράσεις, οι οποίες στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τη γονιμότητα.

Στην Ελλάδα, και σε όλη την Ευρώπη, ένα στα έξι ζευγάρια αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα γονιμότητας! Δεν είναι ταμπού. Ελάτε να το συζητήσουμε με τους ειδικούς: τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου από τις 17.30, στο MAKEDONIA PALACE.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Περισσότερες πληροφορίες:
Κυβέλη: 6982216410, κα Αφροδίτη Αλεξοπούλου
Embryolab: 6985735555, κα Βάσω Πετρίδου