1-0 το σκορ του ντέρμπι τη στιγμή της διακοπής – Τι γράφει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα

Στα δικαστήρια θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις Περίπου στις 02:30 αναχώρησαν οι διαιτητές από το γήπεδο της Τούμπας, μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Αν και δεν ανακοινώθηκε επίσημα το φύλλο αγώνα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως το παιχνίδι διακόπηκε ενώ το σκορ ήταν 1-0 (δηλαδή μέτρησε το γκολ στην […]

Στα δικαστήρια θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις

Περίπου στις 02:30 αναχώρησαν οι διαιτητές από το γήπεδο της Τούμπας, μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Αν και δεν ανακοινώθηκε επίσημα το φύλλο αγώνα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως το παιχνίδι διακόπηκε ενώ το σκορ ήταν 1-0 (δηλαδή μέτρησε το γκολ στην επίμαχη φάση) αλλά η είσοδος ανθρώπων των δύο ομάδων όπως του Ιβάν Σαββίδη φέρεται πως ήταν η αιτία που το παιχνίδι δε συνεχίστηκε.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ κατήγγειλαν στον διαιτητή πως ο ισχυρός άνθρωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οπλοφορούσε (σχετικές φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο) προκαλώντας τους φόβο. “Στα αποδυτήρια ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου μου είπε ότι οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι, ενώ έκανε αναφορά και σε κατοχή όπλου απ’ την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο είχα δει κι εγώ”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης
ΠΑΟΚ: Θλίψη για το χαμό του εθελοντή διασώστη Σάκη Σωτηράκη

Παράλληλα, ο διαιτητής Κομίνης αναφέρει, πως ο Ιβάν Σαββίδης απώθηκε τον Βασίλη Δημητριάδη, ενώ ο ίδιος ο ρέφερι δέχτηκε τη λεκτική επίθεση του Λούμπος Μίχελ με τη φράση: “Έχεις τελειώσει”.