Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο ο Αντσελότι

Aντσελότι

Δήλωση “βόμβα” από τον Ιταλό προπονητή

O προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι ανακοίνωσε σε ιταλικό μέσο πως μετά τη Βασίλισσα θα αποσυρθεί από τους πάγκους.

Παράλληλα τόνισε πως η Ισπανική ομάδα είναι η κορυφή του ποδοσφαίρου και ότι δέθηκε περισσότερο στην καριέρα του με τη Ρεάλ και τη Μίλαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού προπονητή:

«24 τίτλοι στην καριέρα μου; Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι λογαριασμοί δεν έχουν σημασία για μένα. Θα τους κάνω στο τέλος, όταν μια ισορροπία θα έχει περισσότερο νόημα. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση, μου αρέσει η καθημερινή δουλειά. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια προτεραιότητές μου ήταν η τακτική, τώρα επικεντρώνομαι στις ανθρώπινες σχέσεις, στη γνωριμία με τους ανθρώπους και τις νέες γενιές».

«Αυτή η φάση στη Ρεάλ Μαδρίτης θα κλείσει την καριέρα μου. Μετά τους «Λος Μπλάνκος» θα αποσυρθώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κορυφή του ποδοσφαίρου. Είναι λογικό να βάζεις τη λέξη ‘τέλος’ μετά από αυτή την εμπειρία».

«Αν μιλάμε για τρόπαια, οι Μπλάνκος και η Μίλαν είναι οι ομάδες με τις οποίες αισθάνομαι περισσότερο συνδεδεμένος. Η σημερινή Ρεάλ είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και όχι μόνο τεχνικό. Είναι μια σοβαρή ομάδα, με ταπεινούς παίκτες: ακόμα και τα αστέρια έχουν τα πόδια τους στο έδαφος. Μόντριτς, Κασεμίρο και Μπενζεμά, οι πιο έμπειροι, διοικούν τον όμιλο. Η ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά μόνο αυτή δεν θα ήταν αρκετή. Ο άνθρωπος είναι θεμελιώδης και αυτή η Ρεάλ είναι μοναδική».