Αφαίρεση πέντε βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΟΚ

Για παραβάσεις στην μεταβίβαση των μετόχων

Την αφαίρεση πέντε βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα της Superleague για παραβάσεις στην μεταβίβαση μετοχών, αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο.

Οι Ηπειρώτες καλούνται ακόμα να πληρώσουν πρόστιμο 100.000, ενώ ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Αυτή η απόφαση ανατρέπει πλήρως τα δεδομένα στη μάχη των πλέι οφ, με τους Ηπειρώτες από φαβορί να γίνονται αουτσάιντερ για μία θέση στην πρώτη εξάδα της Superleague.

Αναλυτικά η απόφαση:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ: “Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 4-2-2022 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. 160/16-2-2022 έγγραφό της”:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε βάρος της πρώτης εγκαλούμενης ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την ποινή της αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από το τρέχον επαγγελματικό πρωτάθλημα Super League 1 Ελλάδα, αγωνιστική περίοδος 2021-2022.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην πρώτη εγκαλούμενη ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ χρηματική ποινή εκατό χιλιάδων (100.000,00) Ευρώ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο δεύτερο εγκαλούμενο, Γεώργιο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της πρώτης εγκαλούμενης ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων (20.000,00) Ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *